| کد خبر ۳۱۶۲۷۴
کپی شد

مسدود شدن بلوار جانبازان کرج برای بررسی و ایمن‌ سازی پل بی‌ یک

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز از مسدود شدن بلوار جانبازان حدفاصل سه راه پارک مادر تا ابتدای جاده چالوس به دلیل بررسی های ایمنی پس از حمله اخیر به پل بی یک تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: دستورالعمل اجرایی فوری در اختیار شهرداری کرج قرار گرفته است.

مسدود شدن بلوار جانبازان کرج برای بررسی و ایمن‌ سازی پل بی‌ یک
تین نیوز |

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز از مسدود شدن بلوار جانبازان حدفاصل سه راه پارک مادر تا ابتدای جاده چالوس به دلیل بررسی های ایمنی پس از حمله اخیر به پل بی یک تا اطلاع ثانوی خبر داد و گفت: دستورالعمل اجرایی فوری در اختیار شهرداری کرج قرار گرفته است.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، «علی صفری» با تاکید بر لزوم حفظ ایمنی شهروندان، اظهار کرد: پس از بازدیدهای میدانی و کارشناسی از محل حادثه، به منظور حفاظت از جان مردم و ایمن سازی کامل محدوده، تصمیم به مسدودسازی موقت این محور گرفته شد.

وی افزود: بررسی های تخصصی در مورد استحکام سازه پل و میزان خسارات وارده هم اکنون با حداکثر دقت در جریان است و تا تکمیل فرآیند ارزیابی و اطمینان از ایمنی کامل، تردد در این مسیر امکان پذیر نخواهد بود.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری البرز با اشاره به دستور هیات وزیران در خصوص بررسی خسارات ناشی از جنگ تحمیلی سوم، خاطرنشان کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، شهرداری کرج موظف است با قید فوریت نسبت به اجرای خدمات تعیین شده اقدام کند. این دستورالعمل به صورت رسمی در اختیار شهرداری قرار گرفته و پیگیری اجرای آن از اولویت های استانداری است.

وی در ادامه با اشاره به نقش بنیاد مسکن در بازسازی مناطق آسیب دیده، تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز مطابق با مأموریت خود، در مسیر احیا، ترمیم و بازسازی منازل مسکونی آسیب دیده در محدوده حادثه اقدامات لازم را آغاز کرده است.

صفری با قدردانی از همراهی و صبر شهروندان، از آنان خواست تا با رعایت توصیه های ایمنی و استفاده از مسیرهای جایگزین، همکاری لازم را با دستگاه های اجرایی داشته باشند. وی تأکید کرد که بازگشایی مسیر بلوار جانبازان منوط به تأیید نهایی کارشناسان و اطمینان از پایداری کامل سازه ها خواهد بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.