| کد خبر ۳۱۱۷۲۷
کپی شد

◄ رانندگان کامیون و راهداران آزادراه سان آرا گلباران شدند/ حرکت زیبا و دلگرم کننده فرمانده پلیس راه کاشان

فرمانده پلیس راه کاشان با حرکت فرهنگی زیبا و تاثیرگذار به منا‌سبت روز راهدار و هفته حمل و نقل از راهداران و رانندگان کامیون دو قشر زحمتکش و بی ادعای جامعه با اهدای دسته‌ های گل تقدیر کرد.

رانندگان کامیون و  راهداران آزادراه سان آرا گلباران شدند/ حرکت زیبا و دلگرم کننده فرمانده پلیس راه کاشان
تین نیوز |

سرهنگ جعفر قجاوند روز یکشنبه در این آیین قدرشناسی ابتدا با اهدای دسته‌های گل و عرض خدا قوت از راهداران شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان نطنز اصفهان در عوارضی کاشان به عنوان راهداران نیز گمنام‌ترین نیروهای وزارت راه تقدیر کرد.

آزادراه کاشان نطنز اصفهان

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی آزادراه سان آرا، فرمانده پلیس راه کاشان همچنین از رانندگان کامیون و فعالان عرصه ناوگان حمل و نقل کشور در آزادراه سان‌آرا به عنوان شریان مهم و ارتباطی شمال به جنوب کشور با تقدیم دسته‌های گل و عرض خدا قوت قدردانی و این قشر زحمتکش و تلاشگر جامعه را تکریم کرد.

راهداران سربازان خط مقدم جاده‌ها و نیروهای مهربان اما بی ادعایی هستند که همواره در تمام شرایط خاص و بحرانی به صورت شبانه روزی در جاده‌ها و راه‌ها فعالیت می‌کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.