| کد خبر ۳۱۴۵۷۰
کپی شد

اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده ای در محور ارومیه–تبریز

مدیرکل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی از اجرای مجموعه ای از اقدامات عمرانی و ایمن سازی در محور ارومیه–تبریز طی سال جاری خبر داد.

اجرای طرح‌های گسترده ایمنی جاده ای در محور ارومیه–تبریز
تین نیوز |

مدیرکل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی از اجرای مجموعه ای از اقدامات عمرانی و ایمن سازی در محور ارومیه–تبریز طی سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ادراه کل راهداری آذربایجان غربی، ارسلان شکری اظهار کرد: به منظور افزایش ایمنی و بهبود تردد خودروها، عملیات روکش آسفالت باند رفت این محور به طول ۹ کیلومتر و ۸۰۰ متر در دو لایه اجرا شده است.

وی افزود: باند برگشت محور ارومیه–تبریز نیز به طول ۲۲ کیلومتر و ۷۷۰ متر در یک لایه آسفالت شده و در محدوده کیلومتر ۶+۴۰۰ تا ۱۸+۵۰۰، عملیات بهسازی با هدف کاهش خطرات ترافیکی انجام گرفته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: در راستای ارتقای ایمنی، عملیات پاکسازی و اصلاح گاردریل ها به طول ۱۱ کیلومتر و همچنین نصب نیوجرسی در همین مسیر انجام شده تا هدایت ترافیک به شکل مناسب تری صورت گیرد و احتمال وقوع تصادفات کاهش یابد.

شکری خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح های ایمن سازی و بهسازی در محور ارومیه–تبریز، در مجموع بیش از ۳ هزار و ۱۸ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.