محدودیت اعزام قطارهای مسافری از ایستگاه بندرعباس
حرکت قطار های مسافری مسیر های بندرعباس به دیگر شهر های کشور طبق ساعت مندرج در بلیت صورت می گیرد.
حرکت قطار های مسافری مسیر های بندرعباس به دیگر شهر های کشور طبق ساعت مندرج در بلیت صورت می گیرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، روابط عمومی اداره کل راه آهن هرمزگان در اطلاعیه ای اعلام کرد؛ با توجه به حمله صهیونیستی ـ آمریکایی به یکی از نقاط ریلی محور هرمزگان و ایجاد محدودیت های اعزام قطار های مسافری حرکت قطار ها از ایستگاه بندرعباس راس ساعت مندرج بر روی بلیت تا ایستگاه فین به وسیله اتوبوس بین شهری و سپس با قطار تا ایستگاه مقصد صورت می گیرد.
در بخشی دیگر از اطلاعیه آمده است: مسافرانی که بلیت دارند در صورت تمایل به استفاده از شیوه مسافرت اعلام شده فوق می توانید با همین بلیت که در اختیار دارید یک ساعت زودتر از ساعت درج شده بر روی بلیت به ایستگاه بندرعباس مراجعه کنند.
در این اطلاعیه همچنین بیان شده است: مسافران در صورت عدم تمایل به استفاده از بلیت خود از امروز 26 تیرماه به مدت یک ماه مهلت دارید تا با در دست داشتن اطلاعات بلیت خود و همچنین مدارک شناسایی به یکی از مراکز فروش مراجعه و نسبت به دریافت وجه بلیت خود اقدام کنید.
مسافران برای کسب اطلاعات بیشتر با سامانه صدای مسافر راه آهن به شماره 0215149 تماس حاصل فرمایید.