| کد خبر ۳۱۸۰۰۶
کپی شد

آخرین وضعیت پروژه‌ های راه و راه‌ آهن شرق کشور بررسی شد

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از برنامه ریزی برای افتتاح ۵۰ کیلومتر باند دوم راه اصلی، آغاز عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن بیرجند و پیگیری آغاز عملیات ایستگاه قائن خبر داد.

آخرین وضعیت پروژه‌ های راه و راه‌ آهن شرق کشور بررسی شد
تین نیوز |

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در نشست مشترک با استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم بیرجند در مجلس، ضمن بررسی آخرین وضعیت راه آهن زاهدان–یونسی و پروژه های راهسازی خراسان جنوبی، از برنامه ریزی برای افتتاح ۵۰ کیلومتر باند دوم راه اصلی، آغاز عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن بیرجند و پیگیری آغاز عملیات ایستگاه قائن خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در نشست مشترک با محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی و حسن هاشمی نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی، ضمن بررسی آخرین وضعیت راه آهن زاهدان–یونسی و پروژه های راهسازی خراسان جنوبی، از پیگیری تأمین اعتبارات پروژه های راه و راه آهن، برنامه ریزی برای افتتاح ۵۰ کیلومتر باند دوم راه اصلی، آغاز عملیات اجرایی ایستگاه راه آهن بیرجند و پیگیری آغاز عملیات ایستگاه قائن خبر داد.

بازوند با اشاره به جایگاه راهبردی خراسان جنوبی در کریدورهای حمل ونقل کشور اظهار کرد: راه آهن زاهدان–یونسی یکی از مهم ترین طرح های استراتژیک ریلی کشور است که با هدف تکمیل کریدور ریلی شرق کشور و توسعه حمل ونقل دریامحور در حال اجراست و نقش مهمی در اتصال بندر چابهار به مرزهای شرقی کشور ایفا خواهد کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: این پروژه در مجموع ۹۱۰ کیلومتر طول دارد و به عنوان یکی از محورهای مهم ترانزیتی شرق کشور، بندر چابهار را به مرز میلک در سیستان و بلوچستان، مرز ماهیرود در خراسان جنوبی، مرز شمتیغ و مرز سرخس در خراسان رضوی متصل می کند.

بازوند با اشاره به روند اجرایی پروژه در استان خراسان جنوبی گفت: در محدوده استان خراسان جنوبی به طول ۴۳۳ کیلومتر، عملیات اجرایی با روند مطلوب و جلوتر از برنامه در حال انجام است و گزارش های ارائه شده در جلسه نیز مؤید فعال بودن جبهه های کاری پروژه بود.

وی خاطرنشان کرد: در بخش زیرسازی، کل محور در قالب ۲۳ قطعه تعریف شده که تاکنون ۱۹ قطعه آن به پیمانکاران واگذار شده و از این تعداد، ۱۳ قطعه در استان خراسان جنوبی قرار دارد که تمامی آن ها فعال هستند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور افزود: پیشرفت فیزیکی زیرسازی محور در استان خراسان جنوبی به ۳۶ درصد رسیده و پیشرفت فیزیکی کل پروژه در استان شامل زیرسازی، روسازی و ساختمان نیز ۲۲ درصد است.

وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی کل محور در سه استان بیش از ۱۹ درصد و پیشرفت کلی طرح در بخش های زیرسازی، روسازی و ساختمان به بیش از ۱۱درصد رسیده است.

بازوند همچنین درباره وضعیت ایستگاه های پروژه اظهار کرد: ساختمان ایستگاه راه آهن گناباد به پیمان سپرده شده و هم اکنون با پیشرفت فیزیکی ۱۳ درصد در حال اجراست.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تصمیمات اتخاذشده در جلسه گفت: پیگیری تأمین اعتبارات لازم برای پرداخت مطالبات پروژه های راه و راه آهن، پیگیری تفاهم نامه مشارکت مالی پروژه راه آهن و برنامه ریزی برای افتتاح ۵۰ کیلومتر باند دوم راه اصلی از مهم ترین موضوعات مورد توافق در این نشست بود.

وی افزود: همچنین مقرر شد جلسه ای با حضور استانداران سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی برگزار شود تا هماهنگی های بین استانی پروژه با سرعت بیشتری دنبال شود.

بازوند تصریح کرد: برنامه ریزی برای برگزاری مراسم آغاز عملیات اجرایی ساخت ایستگاه راه آهن بیرجند و همچنین پیگیری آغاز عملیات اجرایی ایستگاه قائن نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی تأکید کرد: توسعه زیرساخت های حمل ونقل شرق کشور، نقش تعیین کننده ای در تقویت ترانزیت، توسعه اقتصادی مناطق کمتر برخوردار و اتصال شبکه ریلی کشور به کریدورهای بین المللی دارد و اجرای این پروژه ها با جدیت ادامه خواهد داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.