| کد خبر ۳۱۷۸۴۴
کپی شد

ثبت بیش از ۴۴۰ هزار تردد در ورودی و خروجی‌ های خوزستان

طی بازه زمانی ۱۹ لغایت ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، اظهار کرد: در این بازه زمانی، ورود ۲۲۷ هزار و ۵۵۸ دستگاه خودرو به استان ثبت شده است.

ثبت بیش از ۴۴۰ هزار تردد در ورودی و خروجی‌ های خوزستان
تین نیوز |

رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان، با اشاره به آمار تردد در محورهای استان طی بازه زمانی ۱۹ لغایت ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، اظهار کرد: در این بازه زمانی، ورود ۲۲۷ هزار و ۵۵۸ دستگاه خودرو به استان ثبت شده است که این میزان نسبت به هفته گذشته رشد ۳ درصدی را نشان می دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محسن کجباف رئیس مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان اظهار کرد: در همین مدت، خروج ۲۱۶ هزار و ۸۵۷ دستگاه خودرو از خروجی های استان به ثبت رسیده است که در این بخش نیز شاهد افزایش ۴ درصدی ترددها نسبت به هفته پیش هستیم.

وی با تحلیل ساعات اوج ترافیک در جاده های استان گفت: بر اساس داده های سامانه های تصویری و ترددشمار، ساعت ۱۸ الی ۱۹ به عنوان ساعت اوج تردد در محورهای مواصلاتی خوزستان ثبت شده است.

رئیس مرکز مدیریت راه های خوزستان تصریح کرد: محورهای «خرمشهر-آبادان»، «ماهشهر-بندر امام» و «شوش-اهواز» به ترتیب پرترددترین مسیرهای استان در هفته گذشته بوده اند.

کجباف یادآور شد: همچنین بیشترین پلاک های ثبت شده از سایر استان ها در جاده های خوزستان، به ترتیب متعلق به استان های تهران، اصفهان و لرستان بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کارشناسان سامانه ۱۴۱ به صورت شبانه روزی پاسخگوی هموطنان هستند؛ به طوری که در هفته گذشته تعداد ۳ هزار و ۷۶۵ تماس با این سامانه برقرار شده و راهنمایی های لازم در خصوص وضعیت راه ها به کاربران جاده ای ارائه شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.