بهره برداری آزمایشی سکوی دوم خط سوم متروی مشهد؛ تسهیل دسترسی زائران به حرم رضوی
سکوی دوم خط سوم متروی مشهد امروز ۲۰ آبان افتتاح شد؛ این خط با اتصال به حرم مطهر رضوی، مهم ترین مسیر ریلی زیارت را شکل داده و خدمات رسانی به زائران را از ساعت ۶ تا ۲۲ فراهم کرده است.
سکوی دوم خط سوم قطار شهری مشهد امروز به صورت آزمایشی افتتاح شد و در اختیار زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی قرار گرفت. با این اقدام، یک سوم از مسیر ۳۰ کیلومتری خط سوم مترو مشهد (حدود ۶ کیلومتر) وارد مدار بهره برداری شد.
به گزارش تین نیوز، محمدرضا قلندر، شهردار مشهد، در حاشیه مراسم گفت: بخش نخست خط سوم مترو با عبور از حرم مطهر امام رضا (ع) و دارا بودن سه ایستگاه در میدان شهدا، باب الجواد (ع) و پایانه مسافربری امام رضا (ع)، مهم ترین مسیر ریلی زیارت محسوب می شود. وی افزود: این بخش که پیش تر تنها با یک سکو و در ساعات محدود فعال بود، اکنون با راه اندازی سکوی دوم خدمات رسانی کامل تری به زائران ارائه می دهد.
از امروز سرویس دهی در مسیر میدان شهدا تا ایستگاه باب الجواد (ع) حرم مطهر رضوی از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ شب انجام می شود.
کیانوش کیامرز، مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد، نیز اعلام کرد: عملیات اجرایی دو سکو کردن بخش نخست خط سوم با هزینه ای بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال انجام شد و با این اقدام، سرفاصله زمانی رسیدن قطارها به ایستگاه ها به ۱۰ دقیقه کاهش یافت.
اهمیت خط سوم متروی مشهد
- نخستین مسیر ریلی متصل به حرم مطهر رضوی
- کاهش زمان انتظار و افزایش ظرفیت جابه جایی زائران
- اجرای پروژه با هدف کاهش ترافیک و آلودگی هوا در مشهد
- سرمایه گذاری مشترک شهرداری مشهد و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء برای تجهیز و توسعه خطوط
خط سوم متروی مشهد به طول ۳۰ کیلومتر از امیریه تا شهرک ابوذر در حال تکمیل است و فاز نخست آن تا اسفند ۱۴۰۳ به بهره برداری کامل خواهد رسید.
تفاهم نامه ای به ارزش ۵ همت میان شهرداری مشهد و قرارگاه خاتم الانبیاء منعقد شده تا تجهیزات ویژه و ناویژه مورد نیاز خطوط مترو تأمین و نصب شود.
مشهد پس از تهران دومین شهر کشور در توسعه خطوط ریلی است؛ خطوط یک و دو فعال هستند و خطوط سوم و چهارم در حال اجراست.
به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه، توسعه متروی مشهد یکی از اولویت های دولت برای رفاه عمومی، کاهش مصرف سوخت و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و زائران است.