افزودن ۴۰۰ اتوبوس به خطوط تندروی تهران تا بهار
معاون شهردار تهران گفت: امروز با اضافه شدن ناوگان برقی، کل منطقه مرکزی تهران با اتوبوس های برقی اداره می شود و با قراردادی که با مجموعه های داخلی داریم، خط BRT حدفاصل ترمینال شرق جدید تهران تا میدان آزادی تهران نیز کاملاً برقی خواهد شد.
آیین بهره برداری از ایستگاه شارژ خودروهای برقی کیانشهر و رونمایی از اتوبوس های دوکابین ۱۸ متری در قالب دویست و یازدهمین پویش امید و افتخار امروز با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، محسن هرمزی معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه و حجت الاسلام سید محمد آقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محسن هرمزی، معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران در این مراسم اظهار کرد: حدود یک سال پیش، شهرداری تهران با حضور ریاست جمهوری نخستین پارت اتوبوس های برقی و تاکسی های برقی را رونمایی و تحویل شهروندان داد؛ اقدامی که پایه نهضت برقی سازی در شهر تهران شد و توسط همکاران در شرکت های پیمانکار ادامه یافت.
هرمزی با اشاره به واکنش های یک سال گذشته افزود: در این مدت با نقدها، انتقادها، هجمه ها و البته تشکرهای فراوانی مواجه بودیم، اما امروز می توان گفت موضوع برقی سازی در سطح شهر تهران و جمهوری اسلامی به یک مبنا برای ادامه مسیر تبدیل شده و همه مجموعه ها ضرورت های آن را درک کرده اند.
وی ادامه داد: هفته گذشته گزارش سیاهه انتشار منابع آلاینده هوای تهران توسط دانشگاه تهران و مجموعه های علمی و همچنین شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ارائه شد. نتایج این مطالعات نشان داد مسیر انتخاب شده در حوزه حمل و نقل پاک مسیر درستی است؛ همان مسیری که کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه طی کرده اند.
بهره مندی از حمل و نقل پاک در مرکز شهر تهران در حوزه اتوبوسرانی
معاون شهردار تهران تصریح کرد: امروز با اضافه شدن ناوگان برقی، کل منطقه مرکزی تهران با اتوبوس های برقی اداره می شود و با قراردادی که با مجموعه های داخلی داریم، خط BRT حدفاصل ترمینال شرق جدید تهران تا میدان آزادی تهران نیز کاملاً برقی خواهد شد؛ در نتیجه مجموعه مرکز شهر تهران در حوزه اتوبوسرانی به صورت کامل با حمل ونقل پاک خدمت رسانی خواهد کرد.
افزوده شدن ۴۰۰ اتوبوس جدید به خطوط تندرو تا بهار
هرمزی درباره نوسازی ناوگان گفت: پس از ۱۵ سال امروز، اتوبوس های بی آرتی را نوسازی می کنیم. این مرحله پارت اول است و بنا بر قراردادی که داشتیم تا ۴۰۰ دستگاه تا اوایل سال آینده اضافه خواهد شد. در حال حاضر ۵۹ دستگاه اتوبوس دیگر به بندر رسیدند.
۹۰ اتوبوس برقی در بندرعباس
وی افزود: از مجموع ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی نیز پارت ۲۰ عددی اضافه شد و ۹۰ دستگاه هم هم اکنون در بندرعباس قرار دارد که به زودی به ناوگان تهران افزوده می شود.
معاون شهردار تهران افزود: با همکاری شرکت مپنا پنج دستگاه اتوبوس برقی تولید داخل نیز اضافه شده و مابقی نیز به تدریج وارد ناوگان خواهد شد. از شرکت عقاب افشان و اسنا هم اتوبوس رونمایی کردیم. همچنین امروز اتوبوس های جدیدی رونمایی شد که به دارایی شهر تهران افزوده می شود و در مجموع ۱۵۵ دستگاه به چرخه خدمت وارد شده است.
هرمزی گفت: ما هم ظرفیت تولید داخل در بخش برقی و دیزلی و هم ظرفیت های خارجی را فعال کردیم و تعداد نوسازی ناوگان را به بالای ۲۰۰۰ دستگاه رساندیم؛ اقدامی که در سال های گذشته سابقه نداشت.
وی با اشاره به توسعه زیرساخت ها بیان کرد: همزمان با نوسازی ناوگان، به حوزه نرم افزاری و مطالعاتی، سخت افزاری و نیز زیرساخت ها توجه شده است. امروز بزرگ ترین ایستگاه شارژ اتوبوس ها، تاکسی ها و خودروهای برقی شهر را تحویل شهروندان می دهیم؛ ایستگاهی که با هدف توسعه مناطق جنوبی شهر احداث شده است.
هرمزی توضیح داد: این ایستگاه روزانه حدود ۹ ساعت در اختیار اتوبوس هاست و در حدود ۱۲ تا ۱۳ ساعت باقی مانده روز پذیرای تاکسیرانان و خودروهای شخصی خواهد بود و نزدیک به یکهزار دستگاه می توانند در ۱۲ الی ۱۳ ساعت باقی مانده روز از آن استفاده کنند.
وی در پایان تأکید کرد: تا پایان سال تلاش می کنیم بخش دیگری از قراردادها در حوزه ناوگان و شرکت های داخلی از جمله شرکت اسنا اجرایی شود. از پیمانکاران، مشاوران، کارگران و شرکت هایی که در نوسازی ناوگان همکاری داشتند قدردانی می کنم و امیدواریم این ریل گذاری در سال های آینده با قدرت ادامه یابد.