اعزام بیش از ۲۰۰ دستگاه ناوگان اتوبوسی به تهران
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان ضمن اشاره به اعزام بیش از ۲۰۰ دستگاه ناوگان اتوبوسی به تهران در جنگ رمضان گفت: در زمان مذکور بیش از ۴۰ تیم نظارتی بر ناوگان حمل و نقل مسافری نیز تشکیل شد.
علی عبداللهی، مدیر این اداره کل در تشریح عملکرد حمل ونقل استان طی ایام جنگ رمضان (۹ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵) بیان داشت: در روز ابتدایی جنگ رمضان و با دستور معاون عمرانی استانداری کرمان و با استفاده از ظرفیت شرکتها و ناوگان اتوبوسی معادن استان, بیش از ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت رسانی به استان تهران اعزام شدند.
به گزارش تین نیوز به نقل از راهداری کرمان، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان در ادامه به راه اندازی میز خدمت در پایانه مسافری آدینه کرمان به همراه کنترل و پایش ناوگان مسافری اشاره کرد و افزود: با راه اندازی مرکز مدیران فنی متمرکز, بر عملکرد شرکتهای مسافری نظارت مستمر اجرا شد, همچنین جهت کنترل بر ناوگان حمل و نقل مسافری بیش از ۴۰ تیم نظارتی تشکیل شد.
عبداللهی افزود: طی۱۶۴۹ سفر ناوگان باری ۴۴۵۲۳ تن کالا را از بندر چابهار به استان حمل کردند, همچنین ناوگان باری در اقدامی جهادی ۱۱۶۹۱۰ تن کالای اساسی را از یزد و شیراز وارد استان کردند.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان در پایان به تردد وسایل نقلیه طی ایام نوروز(۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین) اشاره کرد و گفت: ورود و خروج وسایل نقلیه به استان به ترتیب ؛ ۹۵۴۷۸۶ و ۸۵۴۴۷۶ وسیله بوده از کاهش ۱۹ و ۲۹ درصدی(نسبت به زمان مشابه سال گذشته) برخوردار بوده است, همچنین یک میلیون و ۸۰۹ هزار و ۲۶۲ وسیله نقلیه با کاهش ۲۴ درصدی نسبت به سال گذشته(بین استانی) و ۸ میلیون و ۶۷۷ هزار و ۶۶۶ وسیله نقلیه نیز تردد استانی داشتند که آن هم با کاهش ۴۱ درصدی همراه بوده است.