بازدید ایمن ۷۴ هزار گردشگر دریایی از سواحل مازندران
از ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ تا پایان روز یازدهم فروردین ۱۴۰۵، در مجموع ۷۴ هزار و ۱۰۴ نفر از گردشگران در سواحل مازندران از خدمات و تفریحات دریایی استفاده کردند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران از ثبت بیش از ۷۴ هزار گردشگر دریایی در ایام نوروز خبر داد و گفت: با اجرای طرح های نظارتی و ایمنی، هیچ سانحه ای در سواحل استان گزارش نشده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، سعید کیا کجوری با اشاره به اجرای طرح ایمنی سفرهای دریایی در ایام نوروز اظهار کرد: از ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ تا پایان روز یازدهم فروردین ۱۴۰۵، در مجموع ۷۴ هزار و ۱۰۴ نفر از گردشگران در سواحل مازندران از خدمات و تفریحات دریایی استفاده کردند.
وی افزود: این تعداد گردشگر در بیش از ۹۰ ایستگاه تفریحات دریایی در محدوده ساحلی رامسر تا فرح آباد ساری از امکانات دریایی بهره مند شدند که نشان دهنده استقبال مطلوب مسافران نوروزی از این بخش است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با بیان اینکه ایمنی در اولویت برنامه های این اداره کل قرار داشته است، تصریح کرد: با اقدامات پیشگیرانه و نظارت های مستمر، خوشبختانه در این مدت هیچ گونه سانحه دریایی در محدوده تحت پوشش گزارش نشده است.
وی ادامه داد: طی این بازه زمانی، ۱۷ هزار و ۷۹ مورد تردد دریایی با استفاده از ۱۲ هزار و ۸۲۷ فروند انواع شناور و قایق تفریحی و همچنین ۴ هزار و ۲۵۲ دستگاه جت اسکی در سواحل استان به ثبت رسیده است.
کیا کجوری درباره اقدامات انجام شده برای اجرای این طرح گفت: برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه های مسئول، بازدیدهای فنی از شناورهای مسافری، اجرای مانورهای جست وجو و نجات دریایی، استقرار تیم های نظارتی در سواحل، تجهیز نیروهای امدادی و همچنین اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی از جمله برنامه های اجرایی در این ایام بوده است.
وی افزود: در کنار اقدامات اجرایی، توزیع بروشورهای آموزشی، نصب بنرهای اطلاع رسانی در ایستگاه های دریایی و پایش مستمر سامانه امداد دریایی ۱۵۵۰ نیز با هدف افزایش آگاهی و ارتقای ایمنی گردشگران انجام شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران در پایان با قدردانی از همکاری دستگاه های مرتبط و همراهی مردم خاطرنشان کرد: نظارت ها و اقدامات ایمنی در سواحل استان به صورت مستمر ادامه خواهد داشت تا شرایطی ایمن برای گردشگران فراهم شود.