◄ برخورد قاطع با اضافه تناژ / محرومیت رانندگان و شرکت های متخلف
اداره کل راهداری خوزستان با ابلاغ مصوبه دادستان، از تشدید برخورد با اضافه تناژ خبر داد. رانندگان متخلف از دریافت بار محروم و شرکت های متخلف به مراجع قانونی معرفی می شوند.
اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با صدور اطلاعیه ای، مصوبات معاون دادستان مرکز استان در خصوص اضافه تناژ ناوگان حمل و نقل جاده ای را به تمامی تشکل ها، انجمن ها و فعالان حوزه حمل و نقل کالا ابلاغ کرد.
به گزارش تین نیوز، این ابلاغیه که از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان صادر شده، خطاب به کانون ها و انجمن های صنفی شرکت ها و رانندگان حمل و نقل کالا و همچنین تشکل های مرتبط با حمل فرآورده های نفتی و سوختی استان تنظیم شده است.
بر اساس این نامه، مصوبات معاون دادستان مرکز استان خوزستان در خصوص ممنوعیت حمل بار با اضافه تناژ و نحوه برخورد با متخلفان، برای اجرا و اطلاع رسانی به تمامی ذی نفعان ابلاغ شده است.
مطابق مفاد این ابلاغیه، با استناد به نامه معاون دادستان مرکز استان، از این پس با رانندگان و شرکت هایی که نسبت به حمل بار با اضافه تناژ اقدام کنند، برخورد قانونی انجام خواهد شد.
بر اساس متن ابلاغیه برای بار اول، رانندگان دارای اضافه تناژ به مدت ۱۵ روز از دریافت بار محروم خواهند شد و در صورت تکرار تخلف برای بار دوم، مدت محرومیت به ۳۰ روز افزایش می یابد.
رانندگان متخلف برای اعمال این محرومیت ها به مرجع ذی صلاح معرفی خواهند شد.
همچنین در این نامه تاکید شده است که در صورت صدور بارنامه یا مشارکت شرکت های حمل و نقل در حمل بار با اضافه تناژ، علاوه بر معرفی به مراجع قانونی، اقدامات لازم برای اعمال محدودیت ها و برخورد قانونی با شرکت های متخلف نیز انجام خواهد شد.
اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان از تمامی تشکل ها و انجمن های صنفی خواسته است مفاد این مصوبه را به صورت گسترده به فعالان حوزه حمل و نقل کالا اطلاع رسانی کنند تا از بروز تخلفات و پیامدهای قانونی آن جلوگیری شود.
بر اساس متن نامه، رونوشت این ابلاغیه برای موارد زیر ارسال شده است:
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان جهت آگاهی.
ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان های تابعه جهت اطلاع و ابلاغ.
کلیه انجمن های صنفی حمل و نقل و رانندگان.
صاحبان کالاهای عمده استان از جمله کارخانه های فولاد، پتروشیمی، بهداشت، سیمان و سایر صنایع.
در پایان این ابلاغیه نیز بر اقدام مشترک اداره ایمنی و پلیس هوشمند حمل و نقل در اجرای دقیق این مصوبات و نظارت بر جلوگیری از حمل بار با اضافه تناژ تاکید شده است.
