جریمه سنگین برای سرعت غیرمجاز اعلام شد
رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف ۵ روزه خودروی رانندگانی که بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت سرعت غیرمجاز داشته باشند، خبر داد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف ۵ روزه خودروی رانندگانی که بیش از ۵۰ کیلومتر بر ساعت سرعت غیرمجاز داشته باشند، خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، سرهنگ شریفی، رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، اعلام کرد: بررسی ها نشان می دهد که ۳۵ درصد از تصادفات منجر به فوت در شهر تهران ناشی از سرعت غیرمجاز بوده است. بیشترین گروه سنی رانندگان پرخطر بین ۲۰ تا ۳۳ سال قرار دارد، که نشان می دهد اقدامات بازدارنده، نظیر جریمه و نمره منفی، تأثیر کافی در کاهش این تخلفات نداشته اند.
وی با اشاره به آمار ثبت شده از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ تا کنون گفت: در این بازه زمانی، ۳۶ هزار و ۳۳ مورد تخلف سرعت تا ۱۰ کیلومتر بر ساعت ثبت شده که اغلب ناشی از حواس پرتی رانندگان بوده است و با این حال، ۱٬۴۷۸ نفر بیش از ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ۱۱۷ راننده با سرعت بالای ۵۰ کیلومتر بر ساعت در معابر شهری رانندگی کرده اند.