آماده باش اربعینی هزار راننده ناوگان حمل و مسافری استان مرکزی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: ۹۷۰ نفر راننده با استفاده از ۵۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل جاده ای، کار اعزام زائران به پایانه های مرزی غرب کشور را انجام خواهند داد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: ۹۷۰ نفر راننده با استفاده از ۵۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل جاده ای، کار اعزام زائران به پایانه های مرزی غرب کشور را انجام خواهند داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روح اله محسن زاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی از حضور پر شور فعالان صنعت حمل و نقل مسافری در جابه جایی و اعزام زائران به پایانه های مرزی غرب کشور خبر داد و افزود: امسال بر اساس تمهیدات اندیشیده شده و برنامه ریزی بعمل آمده، بیش از ۹۷۰ نفر راننده اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه وظیفه اعزام زائران اربعین حسینی از مبدأ استان مرکزی را بر عهده دارند.
به گفته وی ۵۱ شرکت فعال حمل و نقل مسافری نیز آماده ارائه خدمات به زائران هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی برپایی میز خدمت شبانه روزی در پایانه های مسافربری استان را از دیگر خدمات پیش بینی شده عنوان کرد و افزود: همکاران ما با حضور در پای میز خدمت پاسخگوی نیازهای مردم بوده و بصورت مستمر بر نحوه بلیت فروشی و فعالیت شرکت های حمل و نقل مسافری بصورت میدانی نظارت خواهند داشت.
به گفته وی حدود یک سوم اکیپ های خدمت رسان این اداره کل، وظیفه نظارت میدانی بر فعالیت شرکت های حمل و نقل، ناوگان مسافری، رانندگان، مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی را در زمان سفرهای اربعین بر عهده خواهند داشت که امیدواریم نتیجه این نظارت ها منجر به سفر سهل و ایمن زائران شود.
محسن زاده یادآور شد: ۵۷۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل مسافری شامل ۲۰۰ دستگاه اتوبوس، ۳۰۰ دستگاه سواری کرایه و ۷۰ دستگاه مینی بوس برای رفت و برگشت زائران پیش بینی شده است