| کد خبر ۳۱۲۹۷۵
کپی شد

پروازهای لوفت‌ هانزا هنوز برقرار نشده که تعلیق شود

مدیرعامل فرودگاه امام گفت: قرار بود از دی ماه سال جاری پروازهای لوفت هانزا برقرار شود، اما به دلیل شرایط فعلی این پروازها آغاز نشد، به طورکلی، پروازی از این شرکت برقرار نبود که تعلیق شود.

پروازهای لوفت‌ هانزا هنوز برقرار نشده که تعلیق شود
تین نیوز |

قرار بود از دی ماه سال جاری پروازهای لوفت هانزا برقرار شود، اما به دلیل شرایط فعلی این پروازها آغاز نشد، به طورکلی پروازی از این شرکت برقرار نبود که هم اکنون تعلیق شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، رامین کاشف آذر، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)  درباره خبر سخنگوی شرکت هواپیمایی لوفت هانزا آلمان مبنی بر تعلیق پرواز این شرکت از تهران یا به مقصد تهران تا نهم فروردین ۱۴۰۵، اظهار کرد: قرار بود از دی ماه سال جاری پروازهای لوفت هانزا برقرار شود، اما به دلیل شرایط فعلی این پروازها آغاز نشد، به طورکلی پروازی از این شرکت برقرار نبود که هم اکنون تعلیق شود.

وی افزود: پرواز حدود ۹۰ درصد ایرلاین های خارجی که به دلیل اختلالات اینترنتی محدود شده بود، هم اکنون دوباره برقرار شده و فعالیت خود را از سر گرفته اند.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) در پایان خاطرنشان کرد: پروازهای شرکت هواپیمایی «ترکیش ایرلاینز» نیز اکنون فعال است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.