| کد خبر ۳۱۲۳۴۳
کپی شد

پروازهای امارات به ایران طبق روال ادامه دارد

پروازهای امارات در مسیر دبی–تهران–دبی همچنان برقرار است؛ تغییر زمان پرواز صرفاً جابه جایی برنامه ای بوده و لغو پروازی در کار نیست.

پروازهای امارات به ایران طبق روال ادامه دارد
تین نیوز |

دفتر ارتباطات شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اعلام کرد که پرواز های شرکت هواپیمایی امارات به ایران لغو نشده و این شرکت به فعالیت‌ های منظم خود ادامه می‌ دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، در پاسخ به اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها در خصوص لغو پروازهای شرکت هواپیمایی امارات به ایران، دفتر ارتباطات، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اعلام کرد که پروازهای شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) لغو نشده است و این شرکت به‌صورت منظم و طبق روال قبلی در این فرودگاه فعالیت دارد.

بر اساس این خبر، شرکت هواپیمایی امارات به‌طور میانگین روزانه ۲ تا ۳ پرواز در مسیر دبی–تهران–دبی انجام می‌دهد و در مجموع، این شرکت هفته‌ای ۱۷ پرواز ورودی و ۱۷ پرواز خروجی در شهر فرودگاهی امام دارد.

شایان ذکر است به درخواست شرکت هواپیمایی امارات، پروازهای برنامه‌ریزی‌شده ساعت ۴:۳۰ بامداد این شرکت تا پایان هفته جاری (۱۰ ژانویه) با تاخیر ۰۴:۳۰ ساعته به شرح ورود پرواز به فرودگاه امام خمینی ساعت ۰۷:۳۰ صبح و خروج آن از فرودگاه امام به دبی در ساعت ۰۹:۰۵ صبح انجام خواهد شد. این تغییر صرفاً یک جابه‌جایی زمانی بوده و پیش از این نیز اتفاق افتاده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.