◄ اجرای ۱۰۵ کیلومتر شیب شیروانی در محورهای خراسان شمالی
بنابر اعلام معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی از ابتدای سال تاکنون ۱۰۵ کیلومتر شیب شیروانی اجرا شد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی گفت: در راستای ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی استان و با رویکرد سیستم ایمن، از ابتدای سال تاکنون ۱۰۵ کیلومتر شیب شیروانی اجرا شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از راهداری، حامد معروف اظهار کرد: رفع افتادگی شانه خاکی محورهای اصلی استان به طول ۸۰ کیلومتر نیز با هدف بهبود وضعیت شانه راه، تسهیل توقف اضطراری وسایل نقلیه و جلوگیری از آسیب به حریم جاده ها اجرا شده است.
وی افزود: ۴۷ هزار و ۲۵۰ متر مکعب ترانشه برداری در راستای بازگشایی میدان دید رانندگان در قوس ها و تقاطع ها از جمله اقداماتی است که طی این مدت برای افزایش ایمنی جاده ها و بهبود وضعیت محورهای مواصلاتی استان انجام شده است.
معروف ادامه داد: به منظور آمادگی برای فصول بارشی پیش رو، ۱۳۶ دستگاه ابنیه فنی به طور کامل تنقیه و لوله های آب چکان ۸۴ دستگاه ابنیه بازگشایی شد تا از بروز انسداد، آب گرفتگی و خسارات احتمالی ناشی از سیلاب جلوگیری شود.