| کد خبر: 254988 |

طلسم نوسازی اتوبوس‌ ها شکست

با ورود اتوبوس‌های جدید، ۱۵ سال بی‌مهری دولت‌ها در نوسازی اتوبوس‌های تهران پایان یافت.

تین نیوز

با ورود اتوبوس های جدید، ۱۵ سال بی مهری دولت ها در نوسازی اتوبوس های تهران پایان یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین،  فاز نخست نوسازی اتوبوسرانی تهران با ۲ هزار اتوبوس، روز گذشته با رونمایی از ۴۰دستگاه از این ناوگان اجرایی شد. براساس برنامه ریزی های انجام شده در ۶ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲، ۵۰۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل ونقل خواهد شد و تا پایان سال این میزان به ۲هزار دستگاه خواهد رسید. فرصت جدید شورای شهر تهران برای تحول در حمل ونقل عمومی شهر، ۶۲۰۰ میلیارد تومان بودجه برای تامین اتوبوس درنظر گرفته و دولت نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده است.

 ۱۵سال از آخرین نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تهران می گذرد و طی این مدت، بیش از ۴ هزار اتوبوس تهران فرسوده و از رده خارج شده بود، اما سال جاری فرصتی نو برای تحول اتوبوس های تهران است. مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مراسم دیروز اعلام کرد: طی هفته آخر فروردین و سالگرد ۶۷ سالگی شرکت اتوبوسرانی پایتخت از ۴۰ دستگاه ناوگان روسطحی حمل ونقل بهره برداری می شود.

به گفته علیزاده، برای سال ۱۴۰۲ در تحول بزرگ حوزه حمل ونقل برنامه ریزی شده تا در این حوزه شاهد توسعه حمل ونقل باشیم و این موضوع در معاونت حمل ونقل و ترافیک و در سطح کلان مدیریت شهری پیگیری می شود.

وی با اشاره به رونمایی از ۴۰دستگاه اتوبوس جدید همزمان با شصت وهفتمین سالروز تاسیس شرکت واحد اتوبوسرانی افزود: این تعداد اتوبوس طی روزهای پیش رو پلاک گذاری و وارد ناوگان حمل ونقل شهری خواهند شد. سال گذشته نیز طبق توافق با وزارت کشور و سازمان شهرداری ها ۱۷۴ دستگاه اتوبوس نو وارد ناوگان حمل ونقل عمومی پایتخت شده بود.

اتوبوس های نو، تحویل بخش خصوصی می شود

یکی از سیاست های این دوره  شرکت واحد اتوبوسرانی این است که از ظرفیت بخش خصوصی بهره ببرد و در همین زمینه اتوبوس ها در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت تا خدمت رسانی مؤثری به شهروندان صورت گیرد. براساس توافقی که انجام شده قرار است از ظرفیت شرکت های تولیدکننده اتوبوس های داخلی نیز بهره ببریم و تا پایان فروردین ماه تفاهمنامه واگذاری ۲ هزار دستگاه اتوبوس در سال جدید انجام و ابلاغ خواهد شد.

به همین منظور برنامه ریزی های انجام شده در ۶ماهه ابتدایی امسال ۵۰۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل ونقل خواهد شد. در بخش تعمیر و بازسازی اتوبوسرانی نیز حدود ۲۵۰۰دستگاه اتوبوس در سال جاری باید اورهال شوند تا بتوانند به چرخه بازگردند و ۱۳۵۰میلیارد تومان بودجه برای بازسازی اتوبوس ها درنظر گرفته شده است.

ماجرای اتوبوس های گازسوز

اما درباره موضوع اتوبوس های گازسوز تهران و ضرب الاجل دستگاه قضا نیز از مدیرعامل اتوبوسرانی سؤال شد. علیزاده در جمع خبرنگاران در این باره گفت: این موضوع و ضرب الاجل به اتوبوس های گازسوز برمی گردد و ما بخش خصوصی را موظف کردیم تا در بازه زمانی تعیین شده (۶ماهه) نسبت به سی ان جی کردن اتوبوس ها اقدامات لازم را انجام دهند؛ ضمن اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی ۳۰دستگاه اتوبوس گازسوز دارد که برای آنها ما اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با اشاره به اینکه این شرکت هیچ مشکلی درخصوص اورهال و بازسازی اتوبوس ها ندارد، گفت: ان شاءالله تا پایان شهریورماه ۵۰۰ دستگاه اتوبوس اورهال شده وارد سیستم ناوگان حمل ونقل عمومی خواهد شد و تا پایان سال هم ۲هزار دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل ونقل عمومی خواهد شد و امیدواریم دولت نیز به تعهدات خود در ارتباط با اتوبوس های جدید پایتخت عمل کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.