بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

زیباترین جنگل های پاییزی ایران؛ از مازندران تا جلفا

تجربه رانندگی در جاده ای که دو طرفش را درختان سربه فلک کشیده سبز و زرد رنگ محاصره کرده اند، از آن تجربه هایی است که انگار هر ساله باید تکرار شود.

زیباترین جنگل های پاییزی ایران؛ از مازندران تا جلفا
تین نیوز |

 تجربه رانندگی در جاده ای که دو طرفش را درختان سربه فلک کشیده سبز و زرد رنگ محاصره کرده اند، از آن تجربه هایی است که انگار هر ساله باید تکرار شود. چند قطره باران روی شیشه ماشین که آدم را مجبور کند برف پاکن را به کار بیندازد، به همراه بوی نم باران و با ترکیب یک آهنگ عاشقانه، لذت بودن در آغوش جنگل های پاییزی ایران را دو چندان می کند. 

به گزارش تین نیوز به نقل از رسانه قطبنما، در این مقاله قصد داریم ۱۰ جنگل پاییزی ایران که خزان رنگارنگ آن ها زیبایی توصیف ناشدنی دارند، به شما معرفی کنیم و از ویژگی های هر کدام بگوییم.

ترتیب این جنگل ها از کمربند جنگل های شمال غربی که جنگل های ارسباران است، شروع می شود و تا شمال شرقی ایران، یعنی جنگل ناهارخوران استان گلستان می رسد؛ چرا که خزان، اغلب از ارتفاعات غرب به شرق می رسد.

جنگل های ارسباران؛ تلفیقی از تاریخ و طبیعت

جنگل ارسباران

لوکیشن گوگل مپ جنگل های ارسباران

منطقه کوهستانی ارسباران را شاید باید در کنار یک جاذبه طبیعی، یک مقصد تاریخی هم بدانیم؛ چرا که در دل این منطقه جنگلی، آثار تاریخی به جا مانده از دوره های مختلف، مثل قلعه بابک که یادگار قیام بابک خرمدین است، نیز وجود دارد. 

جنگل های ارسباران وسعت بسیار زیادی دارند؛ شمال غربی ایران در استان آذربایجان شرقی، شمال غرب استان اردبیل و به طور عمده جنوب رودخانه ارس، محدوده این منطقه ۷ هزار هکتاری است. 

دیدن جنگل های ارسباران که جزو منطقه حفاظت شده قره باغ است، به ویژه در فصل پاییز، طرفداران بسیاری در بین طبیعتگردان داخلی دارد. یکی از بخش های جذاب آن که در منطقه کلیبر و جلفا در استان آذربایجان شرقی واقع شده، در روزهای پاییزی تصاویر رنگارنگی را پیش چشمان شما به تصویر می کشند و در سال های اخیر از مقصدهای پر تردد گردشگران بوده است.

مسیر دسترسی جنگل های ارسباران

می توانید از دو مسیر اصلی به جنگل های ارسباران برسید؛ از اردبیل، مسیر پارس آباد به جلفا مناسب است که آن را به جاده شمالی ارسباران می شناسند و از تبریز، جاده عاشقلو به کلیبر که به مسیر جنوبی معروف است. 

اگر از تهران به ارسباران می روید، آزادراه تهران-تبریز ، مسیر فرعی به سمت اهر و در نهایت شهر کلیبر که در کناره جنوب شرقی منطقه حفاظت شده ارسباران است، مسیر شماست.
پارک ملی ارسباران، قلعه بابک، آرامگاه منسوب به مادر تیمور لنگ، قلعه پشتو، قلعه جوشین، قصر آینالو، حمام کردشت و… از جمله دیدنی های منطقه ارسباران است. 

برای اقامت در این منطقه، اقامتگاه های مختلفی نیز وجود دارد. همچنین یکی از لذت های سفر به این جنگل ها، برپایی کمپ است؛ اما توصیه می کنیم در مکان هایی کمپ بزنید که برای این کار درنظر گرفته شده اند و حتما لازم ضروری و لازم برای کمپ را به همراه داشته باشید.

جنگل لوندویل؛ یک پیمایش تکرارنشدنی

جنگل لوندویل

لوکیشن گوگل مپ جنگل لوندویل

اگر فرض کنیم کسی بخواهد خط جنگلی ایران را از غرب به شرق قدم بزند، پس از جنگل های ارسباران، به شهر آستارا و جنگل لوندیل می رسد. جنگل لوندویل یکی از جنگل های پاییزی استان گیلان است که در قسمت جنوبی شهر آستارا قرار دارد. 

آستارا شهری ساحلی است که مثل برخی شهرهای دیگر شمالی، جنگل هم دارد؛ یعنی بین دریا، در شمال و جنگل، در جنوب قرار گرفته است. بنابراین سفری کوتاه به این شهر احتمالا مصداق مثل یک تیر و دو نشان باشد چرا که در جنگل لوندویل هوای مرطوب خزر جریان دارد.

جنگل لوندویل در سال های اخیر به یکی از مسیرهای طبیعتگردی محبوب تبدیل شده است. مسیر ترکینگ روستای سوها به لاتون، از دل این جنگل انبوه می گذرد و در فصل پاییز، برگ های درختان مانند فرش زیرپای طبیعتگردان پهن می شوند.

مسیر دسترسی جنگل لوندویل

برای رسیدن به این جنگل از شهر رشت، باید ابتدا به شهر لوندویل بروید و سپس مسیر ترکینگ آنجا را پیش بگیرید. از تهران تا شهر لوندویل ۷ ساعت راه است و از رشت ۳ ساعت.

مسافرانی هم که قصد سفر به لوندویل از سمت غرب و شمال غرب کشور را دارند، باید خود را به شهر اردبیل برسانند و از آنجا به شهر آبی بیگلو بروند. بعد از آبی بیگلو، باید از ۳ روستا در شمال آن عبور کنند تا به روستای سوها برسند. بعد از روستای سوها، باید حدود ۳ کیلومتر دیگر هم به سمت شمال بروند تا به دریاچه زیبای سوها برسند. از دریاچه سوها، مسیر ترکینگ نسبتا سختی وجود دارد که در دل جنگل، به آبشار لاتون و سپس روستای کوته کومه می رسد.

آبشار لاتون که بلندترین آبشار ایران است، پناهگاه حیات وحش لوندیل، رودخانه لوندویل، امامزادگان لوندویل، روستای کوته کومه، روستای میه کومی، تالاب استیل و… از جاذبه های جنگل لوندویل است که پیمایش در آن را جذاب تر می کند. 

برای اقامت در این جنگل، می توانید مهمان خانه های محلی بومیان شوید و یا یکی از اقامتگاه های رسمی در این منطقه را انتخاب کنید. همچنین امکان برپایی کمپ در این جنگل هم وجود دارد که پیشنهاد می شود برای دور ماندن از خطرات احتمالی، حتما با مشورت بومی ها و با به همراه داشتن لوازم ضروری این کار را انجام دهید.

جنگل دالخانی رامسر؛ جنگلی با مخلفات اضافه!

جنگل دالخانی رامسر

لوکیشن گوگل مپ جنگل دالخانی رامسر

یکی از زیباترین جنگل های پاییزی شمال ایران که مسیر پیاده روی بسیار دلپذیری دارد، جنگل دالخانی است. این جنگل، مناسب افرادی است که علاقه مند به کوهنوردی و پیاده روی هستند تا با قدم زدن بین درختان بلوط، ازگیل، ولیک، فندق، زرشک، گوجه و تمشک جنگلی لذت دوچندان حضور در جنگل را تجربه کنند. 

جنگل دالخانی یکی از مرتفع ترین جنگل های کشور است. پس از پیمایش تقریبا طولانی مسیر مشخص شده، به ارتفاعات این جنگل می رسید که به دلیل فاصله کم با دریا، یک چشم انداز به یاد ماندنی مقابل شما ظاهر می شود.

مسیر دسترسی به جنگل دالخانی رامسر

برای رفتن به جنگل دالخانی، هرکجای ایران که باشید، ابتدا باید به شهر رامسر بروید؛ چرا که این جنگل در امتداد جاده رامسر به تنکابن قرار دارد. پس از طی کردن جاده رامسر به تنکابن، به یک سه راهی می رسید که باید مسیر جنت رودبار را انتخاب کنید. وارد مسیر جنت رودبار که شدید، چند کیلومتر جلوتر جاده جنگل دالخانی شروع می شود. 

دریای ابر در روستای گرسماسر، آبشار سیاسرت (سیاسورت)، قلعه مارکوه، دریاچه سد میجران، چشمه های آبگرم رامسر، تلکابین رامسر، جنگل های دو هزار و سه هزار و… بخشی از جاذبه های اطراف این جنگل است که می تواند مکمل بازدید از این جنگل پاییزی شود.

برپایی کمپ در جنگل های دالخانی یکی از خاطراتی خواهد بود که برای مدت ها فراموش نخواهید کرد. اگر هم قصد اقامت در خانه های بومگردی یا اجاره ای منطقه را دارید، می توانید از اقامتگاه های بسیاری را پیدا و از بین آن ها، بهترین را انتخاب کنید.

روستای شهرستانک البرز، ماکت یک جنگل انبوه!

روستای شهرستانک البرز

لوکیشن گوگل مپ روستای شهرستانک

یکی از جنگل های پاییزی اطراف تهران، در روستای شهرستانک در استان البرز قرار دارد. تهرانی هایی که فرصت طی کردن مسیرهای طولانی تر برای دیدن جنگل های پاییزی شمال ایران یا جنگل های پاییزی مازندران و گیلان را ندارد، می توانند خزان درختان را در روستای شهرستانک و در فضای جنگلی این منطقه مشاهده کرد.

مسیر دسترسی به روستای شهرستانک

شهرستانک در ۵۴ کیلومتری شمال غربی کرج قرار دارد؛ روستایی در حوالی تهران که در دل کوه های البرز جای گرفته و مسیر دسترسی آن از سمت جاده چالوس است. در جاده چالوس بعد از شهر آسارا، نرسیده به گچسر وارد دوراهی شهرستانک در سمت راست جاده شوید و با ۱۰ دقیقه رانندگی به روستای شهرستانک برسید.

مسیر دیگری هم برای رسیدن به این روستا از تهران وجود دارد که آزاد راه تهران-شمال است؛ قبل از رسیدن به آزادراه تهران-کرج، از خروجی اتوبان آزادگان شمال، خارج شوید. از ابتدای این نقطه تا روستای شهرستانک، حدود ۵۰ کیلومتر راه است. اتوبان آزادگان، پس از عبور از اتوبان خرازی به آزادراه تهران-شمال تبدیل می شود. پس از طی کردن مسیری ۴۰ کیلومتری در آزادراه تهران-شمال باید وارد جاده چالوس شوید و پس از چند دقیقه از خروجی سمت چپ جاده، وارد جاده شهرستانک شوید تا با رانندگی در مسیری ۹ کیلومتری به شهرستانک برسید.

اقامت در این روستا معمولا در خانه های محلی یا اقامتگاه های بومگردی انجام می شود و همچنین، در ارتفاعات اطراف روستا امکان برپایی کمپ برای اقامت شب نیز وجود دارد. اما پیشنهاد ما در این منطقه استفاده از خانه های روستایی است تا بتوانید بیشتر با مردم محلی معاشرت کنید و در کنار بازدید از خزان درختان و جنگل های پاییزی، از حال و حوالی بومی های شهرستانک نیز لذت ببرید.

کاخ ناصری یا کاخ شهرستانک، کتیبه شهرستانک، رودخانه و آبشار شهرستانک و درخت اُرس از دیدنی های این روستا است که در کنار لذت بردن از خزان درختان، می توان از آن ها دیدن کرد.

روستای آهار؛ ریه سالم تهران!

روستای آهار

لوکیشن گوگل مپ روستای آهار تهران

بخش رودبار قصران منطقه شمیرانات استان تهران، روستایی دارد که از نظر بافت تقریبا شبیه به روستای شهرستانک است. این روستا که آهار نام دارد، مملو از درختانی است که با اینکه نمی شود نام جنگل را برای آن به کار برد اما دست کمی از یک چشم انداز جنگلی ندارد و اگر می خواهید تجربه دیدن یکی از جنگل های پاییزی اطراف تهران را داشته باشید، سفر به روستا یکی از بهترین پیشنهادهاست. 

کوهنوردان و طبیعتگردان تهرانی، معمولا فاصله ای دو ساعته از تهران را طی می کنند تا در مسیرهای رنگانگ پاییزی روستای آهار ساعاتی را در دل طبیعت بگذرانند و از هوای پاک آنجا استفاده کنند.

مسیر دسترسی به روستای آهار

ساکنان تهران برای رفتن به این روستا باید از اتوبان بابایی در شمال شرق تهران تا ورودی جاده لشگرک رانندگی کنند. بعد ورود به جاده لشگرک مسیر را تا پلیس راه انتهای این جاده ادامه می دهند و سپس، به سمت فشم حرکت می کنند. بعد از رد کردن حاجی آباد و اوشان، درست قبل از رسیدن به فشم باید به خروجی «دره بهشت» وارد شوند تا این جاده فرعی آن ها به روستای آهار می رساند.

کوه افتودیم، قله آهار، قله سی چال، سرتخت، کوه توچال، قله قزقونچال و… بخشی از جاذبه های این روستا است که به نوعی بهشت کوهنوردان در اطراف تهران به شمار می آید.

برای سفرهای یک روزه به این روستا که قصد اقامت شب وجود ندارد، تمام امکانات بهداشتی و رفاهی در نظر گرفته شده است.

بهترین نوع اقامت هم رزرو خانه و اقامتگاه روستایی است. بسیاری از افراد هم ترجیح می دهند اطراف این روستا کمپ کنند.

جنگل الیمستان مازندران؛ همان تونل جنگلی معروف!

جنگل الیمستان مازندران

لوکیشن گوگل مپ جنگل الیمستان

جنگل الیمستان یکی از جنگل های پاییزی مازندران است که گردشگران زیادی را در فصل خزان درختان به این استان می کشاند؛ جنگلی انبوه که بخشی از عظمت ۵۰ میلیون ساله جنگل های هیرکانی را به نمایش می گذارد و تا دلتان بخواهد تنوع پوشش گیاهی دارد.

احتمالا عکس و فیلم هایی از جاده ای جنگلی دیده اید که شبیه به تونل درختان است و گردشگران از این مسیر عبور می کنند؛ این جاده جنگلی در جنگل الیمستان قرار دارد. 

مسیر دسترسی جنگل الیمستان

برای رفتن از تهران به الیمستان که در جاده هزار قرار دارد، کیلومتر ۱۴۰ جاده هزار، باید به سمت تابلویی که روی آن نوشته شده «امامزاده لهاش» بروید و وارد جاده فرعی آن شوید. در این جاده به دوراهی که رسیدید، به جاده سمت چپ بروید و ۷ کیلومتر رانندگی کنید تا به روستای لهاش برسید. پس از لهاش، ۳ کیلومتر رانندگی می کنید و به ایستگاه اول مسیر جنگل پیمایی الیمستان-امامزاه قاسم می رسید.

از سمت آمل هم با ۲۰ کیلومتر رانندگی در جاده هزار، به تابلوی امامزاه لهاش می رسید و پس از آن، دقیقا باید مسیر بالا را طی کنید.

قله امامزاده قاسم الیمستان، نقش پای رستم، روستای لهاش و منطقه بکر قلاردن از جاذبه های دیدنی این منطقه است. اقامت در منطقه الیمستان نیز به دو صورت برپا کردن کمپ و رزرو اقامتگاه انجام می شود. لذت برپایی کمپ در قلب جنگل های پاییزی شمال از خاطره های ماندگار هر گردشگر خواهد بود.

جنگل سنگده؛ قلب تپنده هیرکانی

جنگل سنگده

لوکیشن گوگل مپ جنگل سنگده

روستای سنگده که در توابع دودانگه شهرستان ساری قرار دارد، از معدود روستاهای شمالی ایران است که تقریبا دست نخورده و بکر باقی مانده است. ساخت و ساز های مرسوم در شمال کشور، کمتر در این منطقه دیده می شود و مردم محلی هم سعی می کنند از بافت طبیعی و جمعیت آنجا محافظت کنند.

جنگل های اطراف این روستا، یکی از جذاب ترین جنگل های پاییزی ایران هستند که گردشگران بسیاری در فصل سوم سال به خود جذب می کنند.

مسیر دسترسی به جنگل سنگده

برای رسیدن به روستای سنگده که در قلب یکی از زیباترین جنگل های پاییزی مازندران قرار دارد، از جاده جنگل های انبوه هیرکانی با درختان سربه فلک کشیده راش عبور می کنید و حدود ۲۵ کیلومتر قاب های خیره کننده از طبیعت می بینید. پس از رسیدن به سنگده، ماجرا تازه شروع می شود و این جاده جنگلی همینطور ادامه دارد.

مسافرانی که از تهران می خواهند به سنگده بروند، مسیرشان از جاده فیروزکوه است تا شهر پل سفید. ابتدای شهر پل سفید یک پمپ بنزین وجود دارد که مسیر انحرافی کنار آن، ابتدای همان جاده ۲۵ کیلومتری است.

همچنین افرادی که از شهرهای آمل، بابل و قائم شهر قصد رفتن به سنگده را دارند، بهترین مسیر برای آن ها جاده فیروزکوه و شهر پل سفید است.

سنگده به سمنان هم بسیار نزدیک است. مسافرانی که می خواهند از استان سمنان به سنگده بروند، دو مسیر جاده کیاسر و جاشم از شهمیرزاد، مخصوص آن هاست و در نهایت، مسیر ۸۰ کیلومتری جاده کیاسر به روستای تاکم و سپس شهر فریم مخصوص اهالی ساری است. شهر فریم به روستاهای مجی، کلیج کلا، دادکلا و سودکلا می رسد که پس از عبور از این روستاها، سنگده خودش را نشان می دهد.

جنگل راش و آبشار اوبن از دیدنی های این منطقه است که می توانید بازدید از آن را در سفر خود برنامه ریزی کنید.

برای اقامت در منطقه سنگده، هم امکان کمپ کردن در دل جنگل با رعایت نکات امنیتی و داشتن تجهیزات لازم وجود دارد و هم می توانید از اقامتگاه های بومی منطقه استفاده کنید.

جنگل ابر؛ سفره ای از ابر بر سر درختان پاییزی

جنگل ابر

لوکیشن گوگل مپ جنگل ابر

بعد از جنگل های پاییزی مازندران، نوبت به استان سمنان می رسد که خودی نشان بدهد. یکی از لذت های تکرار نشدنی هر مسافر علاقه مند به طبیعت، دیدن جنگل ابراست که  در نزدیکی شاهرود قرار دارد. قدم زدن در جاده جنگلی که غرق در مه است، قطعا یک لذت تکرار نشدنی محسوب می شود. اگر خوش شانس باشید و در زمان درست به این جنگل ها بروید، این فرصت را دارید که در میان ابرها قدم بزنید و در لابلای درختان پاییزی لحظات بی نظیری را تجربه کنید.

پس از پیمودن مسیری در دل مه غلیظ و درختان بلند، به ارتفاعاتی می رسید که مشابه آن را فقط در فیلم ها و عکس ها دیده اید. اما دیدن آن با چشم، از هر توصیفی زیباتر است. منظره ای که مقابل شماست، دریایی از ابر است که بالای درختان جنگل های هیرکانی پهن شده و قابی منحصر به فرد را به شما هدیه می دهد.

مسیر دسترسی به جنگل ابر

برای رفتن به جنگل ابر شاهرود، اگر از شهرهای غیر شمالی می روید، لازم است که ابتدا به شهرستان سمنان برسید و سپس از شاهرود یا بسطام وارد جاده آزادشهر شوید. جاده آزاد شهر را ادامه می دهید تا به پلیس راه برسید و سپس به سمت جاده فرعی کنار پلیس راه حرکت کنید تا همان مسیر فرعی شما را به نوخرقان و سپس روستای ابر برساند. جنگل ابر بعد از این روستاست.

آبشار آلوچال، آبشار شُرشُر، دالان بهشت، چشمه ها گوناگون، قلعه ماران و… از جمله جاذبه های دیدنی اطراف جنگل ابر هستند که در کنار لذت بردن از یکی از زیباترین جنگل های پاییزی ایران می توانید از آن ها هم دیدن کنید.

بهترین روش اقامت در جنگل ابر، خصوصا در فصل پاییز، اقامت در خانه های روستایی منطقه است که برای اجاره موجود هستند. بسیاری از حرفه ای ها و محلی های این منطقه، برپایی کمپ را توصیه نمی کنند؛ چرا که با توجه به آب وهوای این منطقه، احتمال اتفاقات پیش بینی نشده بالاست.

جنگل جهان نما گلستان؛ زیر سقف آسمان!

جنگل جهان نما گلستان

لوکیشن گوگل مپ جنگل جهان نما گلستان

 جهان نما یکی از مناطق جنگلی مرتفع استان گلستان است. منطقه ای شگفت انگیز که جنگل های انبوه آن باعث شده عبور از جاده این منطقه که از بین روستاها و درختان بلندقامت می گذرد، یکی از زیباترین لحظات انسان را رقم بزند. جنگل جهان نما از جمله مناطق حفاظت شده به شمار می رود و زیبایی آن چشم هر طبیعت دوستی را خیره می کند. برگ های هزار رنگ پاییزی و آرامش منحصر به فرد در این جنگل، آن را به یکی از مقاصد خاص استان گلستان تبدیل کرده است. 

در میان  جنگل جهان نما، روستایی به همین اسم، یعنی جهان نما وجود دارد. این روستای ییلاقی به بام گلستان مشهور است؛ چرا که از قله آن، ابتدا منظره جنگل، سپس شهر گرگان و در افق دور، دریای خزر خودنمایی می کند.

مسیر دسترسی به جنگل جهان نما

برای رسیدن به جنگل جهان نما، ابتدا باید به شهر کردکوی در استان گلستان بروید. بهترین مسیر برای رسیدن به این منطقه از تهران، جاده فیروزکوه است. به قائم شهر که رسیدید به سمت نکا و بهشهر مسیر خود را ادامه دهید تا به کردکوی برسید. پس از کردکوی، مسیر شما به سمت جاده جهان نما آغاز می شود.

مسیر کردکوی، پارک جنگلی کردکوی، روستای درازنو، رادکان، حاجی آباد مسیری است که شما را به دهکده ییلاقی جهان نما می رساند. فقط محض اطمینان، باک بنزین خودروی خود را در همان کردکوی پر کنید؛ چرا که تا مقصد هیچ پمپ بنزینی وجود ندارد.

دهکده ییلاقی جهان نما، میل تاریخی رادکان، چشمه ها و رودخانه های متعدد از جمله جاذبه های این منطقه هستند که می توانید در کنار دیدن یکی از زیباترین جنگل های پاییزی ایران، از دیدن آن ها هم لذت ببرید.

اقامت در دهکده جهان نما، معمولا به صورت اجاره اقامتگاه یا خانه های بومی انجام می شود. امکان برپایی کمپ در این منطقه هم وجود دارد و می توانید با همراه داشتن لوازم ضروری، شبی آرام و خاطره انگیز را در قلب طبیعت استان گلستان بگذرانید.

جنگل ناهارخوران و پارک جنگلی النگدره؛ یک پیک نیک گرم!

جنگل ناهارخوران

لوکیشن گوگل مپ جنگل ناهارخوران

لوکیشن گوگل مپ پارک جنگلی النگدره

آخرین جنگلی که در لیست ما قرار گرفته، یعنی شرقی ترین جنگل پاییزی شمال ایران، ناهارخوران است؛ در ۸ کیلومتری شهر گرگان در استان گلستان، منطقه ای جنگلی وجود دارد که در تمام فصول میزبان مسافران بسیاری است. خانواده ها و گروه های گردشگران، معمولا پارک جنگلی ناهارخوران را به دلیل زیبایی و نزدیکی به منطقه شهری انتخاب می کنند و آخر هفته های خود را در آنجا می گذرانند.

اما این جنگل در پاییز دیدنی های متفاوت تری دارد و یکی از زیباترین جنگل های پاییزی استان گلستان است. رقص برگ های نارنجی، زرد و سبز درختان سربه فلک کشیده جنگل ناهارخوران، این منطقه را به یک بوم نقاشی هزار رنگ تبدیل کرده است.

در مسیر جاده ناهارخوران، پارک جنگلی دیگری هم وجود دارد که به همان اندازه محبوب است. جنگل النگدره که یکی از جنگل های پاییزی استان گلستان و یکی از ۷ منطقه نمونه گردشگری ایران است، در مسیر جاده ناهارخوران و در ۵ کیلومتری شهر گرگان قرار دارد.

مسیر دسترسی به جنگل ناهارخوران و النگدره

برای رسیدن به این دو پارک جنگلی، مسیر سختی پیش روی شما نیست. کافی است خودتان را به شهر گرگان برسانید، از تابلوهای راهنما در شهر استفاده کنید تا وارد مسیر جنگل ناهارخوران شوید که النگدره هم در همان مسیر است.

 آبشارهای دوقلو، روستای زیارت، آبشار خال دره، قلعه حسن، جنگل ناهارخوران، کاخ موزه گرگان و… از دیدنی ها اطراف جنگل ناهارخوران و پارک جنگلی النگدره است.

اقامت در این جنگل، هم به صورت برپایی کمپ امکان پذیر است و هم می توانید از خدمات اقامتی منطقه استفاده کنید؛ اما پیشنهاد ما به شما، گذراندن یک شب در جنگل است که خاطره ای خاص از سفر خود بسازید. فقط برای ساختن خاطره های خوب، ایجاد امنیت و همراه داشتن تجهیزات ضروری را فراموش نکنید.

حتما جنگل های بسیاری وجود دارند که می توانند در لیست زیباترین جنگل های پاییزی ایران قرار بگیرند. مهم این است که در این فصل زیبا، بار سفر را ببندید و به یکی از زیباترین جنگل های خزان زده سر بزنید تا از دغدغه و شلوغی های زندگی شهری دور شوید و حال خوب برگفته از طبیعت را به خودتان تزریق کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.