|
کد خبر
۳۰۸۹۶۱
کپی شد
حذف نقطه حادثه خیز محور رابر – پدوم آباد در دستور کار راهداری کرمان
مدیرکل راهداری کرمان اعلام کرد: اصلاح هندسی و نصب علائم هشداردهنده برای حذف نقطه حادثه خیز محور رابر – پدوم آباد در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان کرمان از بررسی و برنامه ریزی برای حذف نقطه حادثه خیز محور رابر – پدوم آباد خبر داد.
به گزارش تین نیوز، علی عبداللهی با اشاره به شرایط هندسی نامناسب این محور گفت: بخشی از مسیر دارای پیچ های متوالی و شعاع دید محدود است که احتمال بروز تصادفات را افزایش می دهد، بنابراین اصلاح هندسی و بهبود دید رانندگان در اولویت اقدامات ایمنی قرار گرفته است.
اقدامات پیش بینی شده
- نصب علائم هشداردهنده در نقاط پرخطر
- اصلاح هندسی مسیر برای افزایش دید رانندگان
- تأمین اعتبار لازم برای اجرای طرح های ایمنی
- پایش و اولویت بندی مستمر نقاط پرتصادف در محورهای مواصلاتی استان
تأکید بر ایمنی جاده ای
عبداللهی تصریح کرد: راهداری استان کرمان به طور مستمر نسبت به شناسایی و پایش نقاط حادثه خیز اقدام می کند تا با اجرای طرح های اصلاحی و نصب تجهیزات ایمنی، از بروز سوانح رانندگی جلوگیری شود.