۷۵ کیلومتر خطکشی در محورهای شهرستان فلارد انجام شد
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان چهارمحال و بختیاری از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷۵ کیلومتر خط کشی در محورهای این شهرستان اجرا شده و سایر اقدامات ایمنی نیز به صورت مستمر در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه راهداری شهرستان فلارد گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷۵ کیلومتر خط کشی در محورهای این شهرستان اجرا شده و سایر اقدامات ایمنی نیز به صورت مستمر در حال انجام است.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری، سعید خدابخشی اظهار کرد: در راستای افزایش ایمنی محورهای مواصلاتی شهرستان فلارد، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۷۵ کیلومتر عملیات خط کشی در راه های اصلی و فرعی شهرستان انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادع ای چهارمحال وبختیاری افزود: همچنین، ۵۴ تابلوی هشداردهنده در نقاط حادثه خیز و کم دید نصب شده و حدود ۷۰ تن آسفالت سرد و گرم برای اجرای لکه گیری به محورهای مختلف اختصاص یافته است.
وی افزود: در حوزه بهسازی و آسفالت راه ها نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است؛ از جمله در محور سه راهی چنارمحمودی تا قرح، عملیات روکش آسفالت حفاظتی به طول ۱۳ کیلومتر در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۶ کیلومتر آن اجرا شده است.
خدابخشی ادامه داد: در محور چنارمحمودی به دالورا نیز عملیات آسفالت و تعریض در حال انجام است. تاکنون در باند رفت این محور، ۷ کیلومتر آسفالت اجرا شده و در باند برگشت نیز ۵ کیلومتر آماده سازی و روکش شده است.
مدیرکل راهداری استان همچنین به پروژه لکه گیری و روکش محور باغ کاج – امامزاده حسن اشاره کرد و گفت: در این محور نیز تاکنون ۹ کیلومتر از مسیر بهسازی شده، اما به دلیل عبور خط لوله گاز، بخشی از عملیات اجرایی با وقفه مواجه شده که با هماهنگی شرکت گاز استان در تلاش برای رفع مشکل هستیم.
وی در ادامه گفت: علاوه بر این ها، اقدامات روتین راهداری مانند ایمن سازی حاشیه جاده ها، شانه سازی، تیغ زنی، اصلاح شیب شیروانی و لکه گیری نیز به طور مستمر در حال اجراست تا سطح ایمنی مسیرها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.
خدابخشی در پایان با اشاره به لزوم تقویت زیرساخت های پشتیبانی راهداری در شهرستان فلارد گفت: در صورت تأمین زمین و تکمیل فرآیند قانونی، آمادگی داریم مجوز احداث راهدارخانه در این شهرستان را از سوی سازمان راهداری کشور دریافت کنیم.