معاون بهره برداری فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از نصب دستگاه ضدعفونی کننده مسافران و بار همراه آنها در مبادی ورودی این فرودگاه خبر داد.
معاون بهره برداری فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از نصب دستگاه ضدعفونی کننده مسافران و بار همراه آنها در مبادی ورودی این فرودگاه خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، محمدرضا کریمیان با اشاره به سیاست های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت راه و شهرسازی گفت: برای ضدعفونی مسافران و بار همراه آنها دستگاه های مکانیزه مختلفی طی همکاری با شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخته شده و در مبادی ورودی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) نصب شد.
وی ادامه داد: تمامی مسافران پروازهای ورودی پس از معاینه توسط پایگاه مراقبت بهداشت مرزی از دستگاه ضد عفونی کننده عبور کرده و وارد کشور می شوند.
معاون بهره برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: این دستگاه با استفاده از اشعه UV و مواد ضدعفونی کننده مسافران ورودی را از هرگونه ویروس احتمالی پاک می کند.
کریمیان بیان داشت: برای ضد عفونی بار همراه مسافران نیز دستگاهی بر روی تسمه نقاله سالن ورودی ترمینال نصب شده که پس از عبور بار از آن ضد عفونی می شود.
لازم به توضیح است؛ استقرار پایگاه مراقبت بهداشت مرزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن های ورودی و خروجی ترمینال، ضدعفونی مستمر ساختمان های اداری، ترمینال، تاکسی ها و سرویس های ایاب و ذهاب کارکنان از دیگر تمهیدات ستاد مقابله با کرونا شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) برای جلوگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ است.




مدیرکل راه آهن شمال غرب کشور گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده قطار این شبکه ریلی در ایستگاه سلطانیه متوقف شده و…
عملیات بهسازی و نگهداری کریدور تهران – بندرعباس به طول ۲۴۱۵ کیلومتر در حال اجراست و تاکنون ۸۰۰ کیلومتر از مسیر تحت…
طبق آمار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۱.۳ میلیون خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده و بیش از ۷۷ هزار پروانه…
وزارت راه و شهرسازی با اعلام شاخص های کلیدی پروژه راه آهن چابهار – زاهدان، از هدف گذاری برای تکمیل زیرسازی، ریل گذاری…
زمینلغزش به حرکت ناگهانی خاک و سنگ در دامنه های ناپایدار گفته می شود که با بارش شدید، زلزله و دخالت های انسانی…