◄ بارش های شدید در استان کرمانشاه/تلاش راهداران نتیجه داد: تردد ایمن و روان در راه های کرمانشاه
برای انجام عملیات راهداری زمستانی ۴۷ پایگاه راهداری با ۵۷۰ نفر پرسنل و ۴۱۰ دستگاه ماشین آلات راهداری در سطح راه های استان عملیات برف روبی جاده ها و راهداری زمستانی را انجام می دهند.
اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه با آغاز طرح راهداری زمستانی از ۲۵ آذر ماه، به طور هماهنگ با دیگر دستگاه های خدمات رسان جاده ای در سطح راه های استان مستقر شده و به خدمات رسانی به مردم و مسافران پرداخته است.
به گزارش تین نیوز، علی سلیمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه با بیان این مطلب گفت: طول راه های استان کرمانشاه ۸ هزار کیلومتر است و طرح راهداری زمستانی در همه محورهای استان از جمله بزرگراه ها، راه های اصلی، فرعی و راه های روستایی اجرا می شود.
وی در گفت و گو با تین نیوز عنوان کرد: از حدود ۸۰۰۰ کیلومتر مجموع راه های استان، بیش از ۴۰۰ کیلومتر آن بزرگراه، حدود ۵۰۰۰ کیلومتر راه روستایی و بقیه راه ها شامل راه اصلی و فرعی است که امیدوارم با خدماتی که ارایه می شود، شاهد انسداد در هیچ کدام از راه های استان نباشیم.
سلیمی تاکید کرد: برای انجام عملیات راهداری زمستانی ۴۷ پایگاه راهداری با ۵۷۰ نفر پرسنل و ۴۱۰ دستگاه ماشین آلات راهداری در سطح راه های استان عملیات برف روبی جاده ها و راهداری زمستانی را انجام می دهند.
وی گفت: در شبانه روز گذشته با توجه به ورود موج بارشی به استان، شاهد بارش های مناسبی در سطح استان کرمانشاه به خصوص در حوزه اورامانات، نواحی شهرستان گیلان غرب و اسلام آباد غرب، دالاهو بوده ایم اما با وجود شدت بارش ها تردد ایمن در سطح راه های استان با فعالیت شبانه روزی راهداران و انجام عملیات راهداری زمستانی، برقرار بود و با وجود بارش مناسب، هیچ انسدادی در راه های کرمانشاه رخ نداده است.
سلیمی با بیان این که تا پایان عملیات راهداری زمستانی راهداران به صورت ۲۴ ساعته مشغول فعالیت و در سطح راهدارخانه ها مسنقر هستند، افزود: تلاش می کنیم در ۱۴ شهرستان استان، با خدمت رسانی مناسب به مردم، شاهد ترددی ایمن و روان در سطح راه ها باشیم.
وی میزان شن و نمک دپو شده در راهدارخانه های کرمانشاه را ۴۴ هزار تن ذکر و تاکید کرد: در طی سه بارش وسیعی که در سطح استان رخ داد عملیات برفروبی در طول این بارش ها به خوبی صورت گرفت به طوری که در بارش شب گذشته (یکشنبه هفتم دی)، حدود ۲۱۰۰ تن شن و نمک در طول راه های استان مصرف شد.
سلیمی درباره وضعیت سامانه های هوشمند مستقر در جاده های استان کرمانشاه نیز گفت: در سطح استان سامانه های مختلفی شامل سامانه ثبت تخلف، دوربین های نظارتی و تردد شمار در حال بهره برداری هستند و به زودی هم حدود ۳۷ سامانه نظارتی جدید و ۲۶ سامانه ثبت و کنترل سرعت به مجموع سامانه های موجود اضافه می شود.
وی با توجه به وضعیت آب و هوایی فعلی منطقه نیز از مردم استان و مسافران درخواست کرد در هنگام بارش ها تجهیزات ایمنی مناسب و زنجیر چرخ به همراه داشته و سیستم گرمایشی خودروی خود را کنترل کرده و با خودروهای ایمن نسبت به تردد در راه ها و مسافرت اقدام کنند.
سلیمی همچنین از مردم خواست وضعیت راه های استان را قبل ازمسافرت از سامانه ۱۴۱ و مرکز مدیریت راه ها که ۲۴ ساعته پاسخگوی تماس ها هستند، جویا شده و اگر با مشکل خاصی در راه ها مواجه شدند نیز با سامانه ۱۴۱ تماس گرفته تا نیروهای راهداری به آنها خدمات رسانی کنند.