◄ هشدار نماینده اراک درباره موانع اجرای کریدورهای ترانزیتی کشور
نماینده اراک درخصوص موانع اجرای طرح کریدورهای ترانزیتی کشور هشدار داد و ضمن آنکه حل این موارد را یک مطالبه ملی دانست، بر نقش اهمیت این راه ها در آینده اقتصاد کشور تاکید کرد.

نادرقلی ابراهیمی (نماینده اراک، خنداب و کمیجان) درخصوص موانع اجرای طرح کریدورهای ترانزیتی کشور هشدار داد و ضمن آنکه حل این موارد را یک مطالبه ملی دانست، بر نقش این راه ها در آینده اقتصاد کشور تاکید کرد.
به گزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری خانه ملت، طی جلسه ای که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و نماینده اراک برگزار شد، ابراهیمی به نقش کلیدی و ژئوپولتیکی ایران در اتصال مناطق مختلف منطقه به یکدیگر اشاره کرد و به بیان نگرانی های کارشناسان و ضرورت ورود دولت برای رفع این موارد پرداخت.
همچنین در این نشست، انواع مسائل و موانع ساختاری و اجرایی کریدورهای شمال به جنوب مسیر روسیه به اقیانوس هند و محور شرقی غربی ارتباط اروپا و آسیا مطرح شد که نماینده اراک طی آن، جایگاه دهکده لجستیک این شهر را مهم و راهبردی ذکر کرد. براساس این طرح، مسیر کریدور مرکزی کشور به دسترسی سریع به مرکز جغرافیایی ایران، شبکه ریلی و جاده ای و همچنین اتصال به بنادر جنوب منجر می شود؛ این نه تنها نقشی اساسی در زنجیره تامین غلات و کالاهای اساسی ایفا می کند، که نقطه کانونی توسعه حمل و نقل ترکیبی هم به شمار می آید.
ابراهیمی، ضمن اینکه حضور سرمایه گذاران معتبر و باسابقه در عرصه بین المللی را عاملی موثر و تسریع بخش در تکمیل پروژه های عمرانی ذکر کرد. او به مواردی نظیر الزامات دفاعی و پدافندی برای جلوگیری از حوادثی نظیر بندر شهید رجایی هم اشاره داشت و توجه مدیران حاضر در نشست را به ضرورت بازطراحی زنجیره های لجستیکی کشور جلب نمود. علاوه بر این، وی به لزوم توزیع متوازن بار بین بنادر جنوبی و مراکز لجستیکی داخلی پرداخت و نقش دهکده لجستیک اراک در این فرآیند را تعیین کننده ارزیابی کرد.
نماینده اراک در پایان، برگزاری این جلسه را گامی مهم در جهت رفع مشکلات یکی از حیاتی ترین کریدورهای کشور دانست و ابراز امیدواری کرد که با حل این مسائل، این طرح هرچه زودتر وارد فاز عملیاتی شود.