به گزارش تین نیوز به نقل از مهر ، پس از سوانح هوایی مرگبار در اندونزی و اتیوپی، شرکت بوئینگ ناگزیر شده ده ها فروند هواپیمای مدل ۷۳۷ مکس خود را که مشتری ای برای آنها پیدا نشده در ایالت واشنگتن زمین گیر کند.
پس از سوانح هوایی مرگبار در اندونزی و اتیوپی، شرکت بوئینگ ناگزیر شده ده ها فروند هواپیمای مدل ۷۳۷ مکس خود را که مشتری ای برای آنها پیدا نشده در ایالت واشنگتن زمین گیر کند.
به گزارش تین نیوز، دو سانحه هوایی برای بوئینگ 737 مکس که شباهت زیادی به هم داشت با فاصله زمانی 5 ماه از یکدیگر رخ داد. هر دو پرواز تنها دقایقی پس از بلند شدن از باند فرودگاه سقوط کردندو منجر به مرگ 350 نفر شدند. اولی هفتم آبان ماه سال گذشته در اندونزی که 187 نفر قربانی داد و دومی 19 اسفند ماه همان سال در سانحه هوایی اتیوپی که با وجود همه تلاشها، خلبانان نتوانستند مانع پایین کشیده شدن دماغه هواپیما شوند و هواپیما را کنترل کنند. حالا بوئینگ مجبور شده تا زمان روشن شدن دلیل این حوادث، تمامی هواپیماهای 737مکس خود را زمین گیر کند. عکسهایی از پارکینگ این هواپیماها را ببینید.
سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای از اجرای مجموعه ای گسترده از اقدامات عمرانی و ایمنی در راه های کشور طی پنج ماه نخست…
مدیرعامل راه آهن، با حضور در ایستگاه رشت از بندرکاسپین بازدید کرد.
مرکز مدیریت راههای کشور اعلام کرد: روز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴، در استانهای گیلان و مازندران بارش باران، رعد و برق،…
مرکز مدیریت راه های کشور پیش بینی تغییرات جوی در جاده های کشور در روز پنج شنبه ۲۰ شهریورماه را اعلام کرد.
شهروند خبرنگار تین نیوز تصاویری از وضعیت حمل بار در آزادراه هشتگرد به سمت کرجیکی از پرترددترین آزادراه های کشور ارسال…