| کد خبر: 28948 |

ذوب‌آهن برای فروش ریل، قرارداد بلندمدت با دولت منعقد کند

تین نیزو | معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ذوب‌آهن اصفهان باید قراردادی بلندمدت با دولت برای فروش ریل خود منعقد کند و دولت نیز برای حمایت از تولید داخلی از این امر استقبال می‌کند.

 مهدی کرباسیان و هیئت همراه با حضور در ذوب‌آهن اصفهان ضمن بازدید از خط تولید و طرح‌های توسعه این شرکت اظهار کرد: با وجود رکود اقتصادی فعلی به ویژه رکود در بخش مسکن که بر فروش محصولات ذوب‌آهن اصفهان تاثیر مستقیم دارد، همت کارکنان و تدابیر مدیریتی در این شرکت سبب شده از طریق کاهش قیمت تمام شده، مشکل کمبود نقدینگی تا حدود زیادی رفع و افزایش تولید نیز صورت گیرد.
 
وی بیان کرد: در این شرایط خاص، ذوب‌آهن علاوه بر افزایش تولید، طرح‌های توسعه‌ای مهمی نیز انجام می‌دهد که یکی از تاثیرگذارترین آنها، پروژه تولید ریل بوده، متاسفانه با وجود اینکه راه‌آهن در کشور ما از چندین دهه گذشته وجود داشته ‌اما هنوز تولید ریل نداریم بنابراین این حرکت ذوب‌آهن کمک بسیاری به توسعه کشور می‌کند.
 
رئیس هیئت عامل ایمیدرو درباره حمایت از تولید ریل در ذوب‌آهن افزود: این شرکت باید قراردادی بلندمدت با دولت برای فروش ریل خود منعقد کند و دولت نیز جهت حمایت از تولید داخلی حتماً از این امر استقبال می‌کند.
 
وی با اشاره به اجرای پروژه‌های نوسازی و مدرن‌سازی در ذوب‌آهن اصفهان تصریح کرد: در کنار تمام این پروژه‌های مهم،‌ توجه به نیروی انسانی، انجام پروژه‌های مختلف در جهت حفظ محیط زیست، تلاش برای کاهش مصرف انرژی و به ویژه صرفه‌جویی در آب نیز از جمله دستاوردهای بسیار خوب این شرکت بوده که امیدوار هستم با حمایت دولت، سهام‌داران ذوب‌آهن اصفهان بتواند همچنان نقش پیشتازی خود در صنعت فولاد کشور را حفظ کند.
 
کرباسیان با اشاره به سیاست‌های معدنی ذوب‌آهن و در اختیارگیری معادن مختلف گفت: این شرکت علاوه بر معادن زغال سنگ شاهرود و طبس که موفق به خرید آنها شده، درباره سایر معادن نیز آمادگی لازم را دارد.
 
وی با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین ایمیدرو، در واگذاری معادن مسئله اهلیت را به عنوان یکی از مبانی اصلی مد نظر قرار دارد، اظهار کرد: اهلیت به معنای برخورداری از تخصص فنی و ‌توان مالی است، ضمن اینکه نیاز فنی و مصرف‌کننده نهایی نیز شامل این موضوع می‌شود و خوشبختانه ذوب‌آهن دارای تمام این ویژگی‌ها بوده و می‌تواند در رقابت‌های مربوطه از امتیازات بالایی برخودار باشد تا بتواند چرخه صنعت فولاد را تکمیل کند.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از صحبت‌های خود ذوب‌آهن را طلایه‌دار و پیشتاز صنعت فولاد کشور دانست و بیان کرد: این شرکت فرهنگ صنعتی و فرهنگ توسعه را نه تنها در اصفهان بلکه در کشور ترویج داد و در واقع این توسعه فرهنگ صنعتی و تربیت نیروهای متخصص سبب شد که فولاد مبارکه نیز در اصفهان تاسیس شود چراکه امکان تامین نیروهای متخصص تنها در این منطقه از کشور امکان‌پذیر بود.
 
رشد 42 درصدی تولید فولاد خام در شرکت ذوب‌آهن اصفهان

 مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان نیز در این نشست گزارشی از عملکرد 7 ماهه این شرکت در سال 93 ارائه داد و گفت: رشد 42 درصدی تولید فولاد خام، ‌رشد 19 درصدی تولید محصول نهایی، ‌کسب رکوردهای تولیدی در بخش‌های مختلف، راه‌اندازی باتری شماره یک کک‌سازی‌،‌ راه‌اندازی واحد پالایش گاز کک و بازیابی مواد شیمیایی طرح توازن، ‌تولید شمش A900 با مقطع 250 در 330 جهت تولید ریل و تیرآهن بال پهن، امضای تفاهمنامه تولید ریل با حضور 3 وزیر، ‌کسب عنوان صادرکننده ممتاز کشوری و غیره از جمله دستاوردهای ذوب‌آهن از ابتدای سال 93 تاکنون است.
 
اردشیر سعدمحمدی افزود: این شرکت باز هم آمادگی لازم برای افزایش تولید را دارد اما به دلیل شرایط بازار فعلاً این کار را انجام نمی‌دهد از طرفی فعالیت‌های بسیار موثری در راستای کاهش قیمت تمام شده صورت گرفته که برخی از آنها شامل کاهش مصرف کک، ‌مواد آهن‌دار، ‌آب، برق و گاز طبیعی است.
 
مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان اضافه کرد: مجموعه این اقدامات سبب شده ذوب‌آهن برخلاف سایر شرکت‌های بزرگ فولادی موفق به کاهش قیمت تمام شده محصول خود شود.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.