منصور آرامی به عنوان یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از استان هرمزگان و از حوزه انتخابیه شهرستانهای بندرعباس، حاجی آباد، قشم، بندرخمیر و ابوموسی در نخستین روز آبان 1342 در روستای ذرتو (نزدیکی بندرعباس) متولد شد.
کودکی اش با روخوانی آیه های عشق و نور قرآن نزد پدر پا گرفت و تندبادشورانگیز انقلاب شکوهمند اسلامی که درگرفت، منصور نوجوان را نیز به کوچه و خیابان، شعار، فریاد، راهپیمایی و تکبیر مردم و لبیک به ندای امام خمینی (ره) پیوند داد.
پس از فجر پیروزی و با طلوع خورشید انقلاب اسلامی، این دانش آموز دبیرستان ابن سینا به عضویت انجمن اسلامی درآمد تا درخشش قدمهای آغازین تلاشها و فعالیت های سیاسی و اجتماعی را به تجربه بنشیند.
دوره متوسطه را با دیپلم علوم تجربی در سال1361 به پایان برد و به جهاد سازندگی بندرخمیر پیوست.
با پذیرفته شدن در رشته علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران رخت سفر به پایتخت بست. روحیه سرزنده علمی و پژوهشی، خلاقیت و نوآوری، تلاشگری و کوشایی اش، او را بر مسند ریاست جهاد دانشگاهی دانشکده علوم توان بخشی دانشگاه ایران نشاند.
درگرماگرم نبرد 8 ساله و در دوران پر شور دفاع مقدس، وی نیز چون آحاد مردم ایثارگر ایران با عضویت در ستاد پشتیبانی جبهه و جنگ دانشگاه به جبهه ها رفت و در زمان عملیات های بزرگی مانند بدر، والفجر 8، کربلای یک سنگرنشین خاک خونرنگ جبهه های حماسه بود.
وی با پشت سرگذاشتن دوره کارشناسی، یک بار در دانشگاه تربیت مدرس، کارشناسی ارشد آموزش بهداشت را گذراندند و همچنین در تلاشی دوباره مقطع کارشناسی ارشد را در رشته علوم توانبخشی، پشت سر نهاد.
با پایان تحصیلات به وزارت کشور رفت و در سمت های فرهنگی، برنامه ریزی و اجتماعی، عرصه های جدیدی از خدمت به مردم میهن اسلامی خویش را تجربه کرد.
در سال 1374، درخواست استاندار وقت هرمزگان را پاسخ گفت و به زادگاه خود بندرعباس باز گشت.
جایگاه مدیرکل امور اجتماعی استانداری، ذهن خلاق و متعهدش را به تلاطم وا می داشت. فعالیت های پژوهشی و اجرایی ماندگاری چون راه اندازی اولین خانه جوان بندرعباس، برپایی نخستین نمایشگاه هرمزگان شناسی و دهها طرح و پژوهش مطالعاتی دیگر همچون بررسی مسائل حاشیه نشینی، بانوان خود سرپرست و ... ره آورد مسئولیت وی در این سمت بود.
کوشش های ارزنده ای که عنوان مدیر نمونه سال1375 را برای او در برداشت. او شیرین ترین خاطره اش را در این سالها ریاست کمیته تبلیغات سفر مقام معظم رهبری در سال 1376 به استان هرمزگان می داند.
در سال1383 با رأی قاطع نمایندگان مردم در شورای شهر بندرعباس شهردار این شهر شد.
قریب پنج سال حضور خادمانه و ارزشمدار در شهرداری بندرعباس و برداشتن گام هایی برای ساخت، توسعه، عمران و آبادانی، ورزش، فرهنگ و هنر، فضای سبز، هیات های مذهبی و دینی، گروههای اجتماعی، نوجوانان و بانوان واژه های گمنامی بودند که او به کارکردهای شهرداری در دوران جدید آن افزود و رنگ و اعتبار و هویت ویژه ای به این دست از فعالیت ها در حوزه مدیریت شهری بندرعباس بخشید.
اجرای پل های مکانیزه، افزایش چشمگیر ناوگان تاکسیرانی و اتوبوسرانی، احداث پارک و بلوار ساحلی غدیر، راه اندازی بوستان بانوان، تحول در ساختار مدیریتی شهرداری، اجرای طرحهای ترافیکی مؤثر، احداث اولین زمین های چمن مصنوعی محلات و... گوشه ای از مجموعه خدمات بزرگی بود که برای اولین بار در بندرعباس ارائه شد.
پس از آن همه فعالیت ها فراغتی دوباره فراهم آمد تا دفتر آموختن خود را دوباره بگشاید و این بار از دانشگاه صنعتی مالزی برای مقطع دکترا پذیرش گرفت و رشته مطالعات سیاست گذاری علم، فن آوری و نوآوری را انتخاب کرد و هم اکنون در حال تدوین رساله خود در این زمینه است.
سوابق و تلاش های علمی و فرهنگی اش سبب عضویت وی در هیات تحریریه نشریه تخصصی علوم تربیتی آن دانشگاه و همچنین هیات موسس هسته علمی روان شناسی دانشجویان ایرانی گردید.
منصور آرامی اکنون بواسطه اعتماد مردم شریف و ولایت مدار هرمزگان به عنوان نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد، قشم، بندرخمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی مشغول به خدمت است و علاوه بر عضویت در کمیسیون عمران مجلس به عنوان رئیس کمیته بندری و دریایی خانه ملت نیز فعالیت دارد.
قرار گرفتن منصور آرامی در میان اعضای هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس در هجدمین روز خرداد 1393 اتفاق قابل توجهی است که نه تنها یک موفقیت برای مردم هرمزگان بشمار می رود بلکه زمینه را برای جلب و جذب نگاههای ملی به سوی هرمزگان فراهم خواهد آورد. رای قاطع نمایندگان عضو کمیسیون عمران به منصور آرامی و انتخاب وی به عنوان سخنگوی یکی از کلیدی ترین کمیسیون های تخصصی مجلس بدون شک سرآغاز دور تازه ای از تلاش برای آبادانی کشور و هرمزگان عزیز خواهد بود.