تداوم بارش باران در لرستان تا شنبه هفته آینده
مدیرکل هواشناسی لرستان از تداوم بارندگی ها در این استان تا شنبه هفته آینده خبر داد.
مدیرکل هواشناسی لرستان از تداوم بارندگی ها در این استان تا شنبه هفته آینده خبر داد.
به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، بهروز مرادپور اظهار داشت: بر اساس نقشه ها و مدل های هواشناسی از روز دوشنبه و تا روز شنبه هفته آتی، شاهد تداوم فعالیت سامانه بارشی بر روی جو استان خواهیم بود. به طوری که در این مدت با شدت و ضعف برای همه نقاط استان رگبار باران، رعدوبرق، در نواحی مستعد رگبار تگرگ، در نواحی سردسیر و کوهستانی رگبار برف، کاهش دما و گاهی وزش باد شدید پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناسی لرستان، عنوان کرد: با تقویت فعالیت سامانه بارشی در ساعاتی از دوشنبه تا صبح سه شنبه و همچنین از سه شنبه شب لغایت ظهر جمعه، بارش ها از نمود بیشتری برخوردار است.
مرادپور، گفت: پیرو هشدارهای صادره در این بازه های زمانی وقوع مخاطراتی همچون اختلال در تردد، لغزندگی جاده ها، اختلال در ناوگان حمل ونقل، ایجاد رواناب و آب گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل ها، بالا آمدن سطح آب رودخانه های فصلی و خشکه رودها، خطر اصابت صاعقه، مه آلودگی هوا، خطر سقوط اشیاء و... انتظار می رود.