| کد خبر ۳۲۳۰۴۶
کپی شد
حمل و نقل برقی راهکاری برای افزایش تولید و سرمایه گذاری مشترک در ایران؛

زاکانی: به دنبال برقی‌ کردن کامل تهران هستیم

شهردار تهران گفت: هدف از ورود به توسعه حمل و نقل برقی صرفا خرید خودرو نبود، بلکه تلاش کردیم زمینه ای ایجاد شود که امکان تولید و سرمایه گذاری مشترک در ایران فراهم شود.

زاکانی: به دنبال برقی‌ کردن کامل تهران هستیم
تین نیوز |

شهردار تهران با تشریح برنامه شهرداری برای توسعه حمل ونقل برقی گفت: هدف از ورود به حوزه حمل ونقل برقی صرفاً خرید خودرو نبوده، بلکه ایجاد زمینه برای تولید و سرمایه گذاری مشترک در ایران دنبال شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در نشست آموزشی ـ تشکیلاتی «مدرسه حکمرانی راه دوم» با اشاره به برنامه های شهرداری تهران در حوزه حمل ونقل برقی اظهار کرد: در انتخاب خودرو نیز تلاش شد گزینه ای انتخاب شود که مردم عادی بتوانند در قالب تاکسی از آن استفاده کنند و سطح کیفیت حمل ونقل عمومی ارتقا پیدا کند.

وی با اشاره به روند خرید نخستین اتوبوس های برقی افزود: زمانی که برای خرید اولین اتوبوس اقدام شد، قیمت پیشنهادی ۳۴۷ هزار یورو بود و کمترین قیمت نیز ۳۱۷ هزار یورو اعلام شد که با اضافه شدن ملحقات، قیمت افزایش پیدا می کرد.

زاکانی ادامه داد: در سفری به چین، مشخص شد قیمت این اتوبوس ها در چین حدود ۲۲۰ هزار یورو است و حتی امکان تحویل با شرایط مناسب تری وجود دارد. پس از آنکه شهرداری با ورود مستقیم به بازار چین توانست قیمت خرید را کاهش دهد، با مخالفت و فشارهایی از سوی برخی دستگاه ها مواجه شد.

برنامه برای برقی سازی ناوگان تهران

شهردار تهران با اشاره به برنامه شهرداری برای توسعه حمل ونقل برقی گفت: ایده بزرگی در سر داریم که تمام تهران را برقی کنیم و از انرژی دوگانه به یک انرژی، یعنی برق، تبدیل شویم.

وی افزود: در این مسیر، استفاده از برق خورشیدی، تبدیل گاز به برق در محل و برق اتمی دنبال می شود تا یک تغییر بزرگ در حوزه انرژی و حمل ونقل ایجاد شود.

زاکانی با اشاره به آغاز برقی سازی ناوگان اظهار کرد: هنگامی که برقی سازی ناوگان را می خواستیم آغاز کنیم، مخالفت هایی وجود داشت، اما مسیر ادامه پیدا کرد.

وی تأکید کرد: زمانی که وارد یک عرصه جدید می شویم و قواعد قبلی را تغییر می دهیم، طبیعی است که با مقاومت هایی مواجه شویم، اما اگر نتیجه کار به نفع مردم باشد، باید مسیر اصلاح را ادامه داد.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.