مصدومین حادثه قطار مشهد- یزد بعد از درمان اولیه در بیمارستان سید مصطفی خمینی (ره) شهرستان طبس با اتوبوس اورژانس و چند دستگاه آمبولانس راهی یزد شده و امروز حوالی ساعت ۱:۳۰ بامداد در بیمارستان شهید رهنمون پذیرش شدند.
مابقی مسافران عصر دیروز پس با ۷ دستگاه اتوبوس به همت اداره راه و حمل نقل جاده ای از ایستگاه راه آهن طبس یه به استان یزد رسیدند.
قطار مسافربری مشهد به طبس در ساعت ۵:۲۵ بامداد دیروز در ۸۰ کیلومتری طبس برآورد برخورد با بیل میکانیکی از ریل خارج شد که منجر به جان باختن ۲۱ نفر از مسافران و مصدوم شدن غریب به ۸۶ نفر دیگر شد.
این اینفوگرافیک با نگاهی جامع به آماده باش سراسری شبکه حمل ونقل جاده ای در شرایط بحران ، اقدامات سازمان راهداری را…
در اوج بحران؛ شبکه حمل ونقل کشور با قدرت در خدمت مردم
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن و قائم مقام وی از شرکت راه پرواز که در تاریخ ۱۲ اسفندماه جاری…