| کد خبر: 155359 |

تداوم حضور شهرداری تهران در مناطق زلزله زده

به درخواست استاندار کرمانشاه و هماهنگی با شهردار کرمانشاه مناطق چهارده و بیست تهران به عنوان معین شهرهای ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب تعیین شدند.

تین نیوز

وبلاگ محسن هاشمی رفسنجانی-به درخواست استاندار کرمانشاه و هماهنگی با شهردار کرمانشاه مناطق چهارده و بیست تهران به عنوان معین شهرهای ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب تعیین شدند. قرار شد این مناطق  با اعزام نیروهای خدماتی و عملیاتی نسبت به پاکسازی و نظافت این شهرها اقدام کنند.

همچنین صد و شصت چشمه سرویس بهداشتی شامل حمام و دستشویی سیار، از امکانات شهرداری تهران که برای زوار اربعین در مرز خسروی مستقر شده بود به شهر زلزله‌زده سرپل‌ذهاب منتقل شد، مقدار دیگری نیز امکانات بهداشتی در آینده به این شهر منتقل خواهد شد.

شهرداری تهران توانسته نقش موثری در کمک به آسیب‌دیدگان ایفا کند،  واحد‌های عملیاتی بهشت زهرا با اختصاص ۱۳ دستگاه  آمبولانس و واحد امداد ۱۳۷ با ارسال بیست دستگاه تجهیزات، جهت آواربرداری بلافاصله پس از زلزله به شهر سرپل ذهاب منتقل شدند و نقش ویژه‌ای در انجام عملیات آوار بردای، نجات مصدومیت و بازگشایی معابر ایفا کردند.

در این پنج روزی که از وقوع حادثه سپری شده است،  نیروهای بسیج شهرداری که در روستاهای آسیب دیده سرپل ذهاب مستقر شده بودند و بیش از ۱۰۰ تن کمک شامل غذا، دارو و آب آشامیدنی بین آسیب دیدگان توزیع کردند.

 براساس درخواست استاندار کرمانشاه و مسوولان محلی اقلام مورد نیاز شامل ده‌ها هزار متر نایلون برای پوشش چادر زلزله‌زدگان در مقابل باران  تامین شده و امشب به کرمانشاه خواهد رسید.

بیشترین تلفات به شهر سرپل‌ذهاب و روستاهای اطراف آن اختصاص دارد،  آخرین آمارها نشان می‌دهد حدود بیست هزار واحد مسکونی در زلزله تخریب شده که پنج هزار واحد در سرپل‌ذهاب و ۱۵ هزار واحد هم در روستاها هستند، همچنین بیش از ۱۰ هزار واحد آسیب دیده، نیاز به تعمیر دارد و قابل سکونت نیست.

به نظر می‌رسد نیاز به کالا و مواد غذایی کمتر از سابق است و مشکل اصلی تبدیل اسکان اضطراری به اسکان موقت است که به معنای تامین سرویس بهداشتی و امکانات گرم کننده است‌ و اگر مردم با هماهنگی نهادهای امدادگر برای تامین این نیازها متمرکز شوند نتیجه بهتری برای کمک به زلزله زدگان خواهد داشت.

در این سفر از نهادهای متولی و امدادرسان قدردانی و تشکر شد،  امدادرسانی در روستاها منظم‌تر از شهرهاست چراکه توزیع در شهرها تا حدودی با مشکل‌ روبرو است. بخشی از مردم امکانات بیشتری می‌گیرند و بخشی دیگر که به محل‌های توزیع نمی‌رسند امکانات کمتری می‌گیرند اما در روستاها به‌علت جمعیت کم شناسایی منظم‌تر بوده است. هر چند ارسال کمک‌های امدادی سنگین به‌علت شرایط معابر و پراکندگی روستا به‌شدت مشکل است، البته امکانات ضروری مثل چادر، مواد غذایی و پتو منظم‌تر از شهرها انجام شده است‌.

محسن هاشمی

وبلاگ‌نویس
منبع: خبرگزاری ایلنا

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.