| کد خبر: 87834 |

تصویب قانون خاص در تاریخ شرکت فرودگاه‌ها ثبت شد

وبلاگ تین‌نیوز، رحمت‌الله مه‌آبادی| مه‌آبادی طی مراسم «قدردانی از مجاهدات‌های خاموش» که به مناسبت تصویب قانون خاص برگزار شد، گفت: تصویب اين قانون رویداد بزرگ و منحصر به فردی است که در تحولات حقوقی و قانونی در تاریخ فرودگاه‌های کشور ثبت خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط‌عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در آستانه سالروز مبعث پیامبر اکرم(ص) مراسم «قدردانی از مجاهدات‌های خاموش» امروز ۱۵ اردیبهشت‌ماه در سالن اجتماعات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران برگزار شد. در این مراسم تمامی اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران کل و اغلب کارمندان این شرکت حضور داشتنند.

این مراسم با پخش سرود ملی و قرائت آیاتی از قرآن مجید در حالی آغاز شد که خیل عظیمی از کارکنان در این مراسم حاضر شدند به طوری که تمامی ظرفیت‌های صندلی این سالن تکمیل شد و تعداد زیادی از کارکنان علاقه‌مند به طور ایستاده این مراسم را دنبال می‌کردند.

شوق تصویب «قانون خاص» در مجلس شورای اسلامی در چشمان کارکنان برق می‌زد البته عده‌ای هم که از میزان اهمیت این قانون بی‌خبر بودند و با ابهام به این مراسم می‌نگریستند.

ابتدا رحمت‌الله مه‌آبادی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه مهمترین آمال یک مدیر نشاط سازمانی است، گفت: نشاط سازمانی بزرگترین گنجینه یک سازمان است. تصویب «قانون خاص» رویداد بزرگ و منحصر به فردی است که در تحولات حقوقی و قانونی در تاریخ فرودگاه‌های کشور ثبت خواهد شد.

به گفته وی در حصول این رویداد بزرگ افراد زیاد و قوای مختلف همچون قوه قضائیه، وزارت دادگستری، رئيس جمهور، دولت، سازمان هواپیمایی، کارمندان این شرکت و نمایندگان مجلس همکاری داشتند. اکنون باید عزم را جزم کنیم تا انتظارات نظام را تامین کنیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ انتصاب معصومه ابراهیمی در مسند عضو جدید هیات مدیره این شرکت را به عنوان نخستین‌ بانو در بالاترین جایگاه شرکت فرودگاه‌های کشور توصیف کرد.

در ادامه این مراسم سید ناصرالدین صفویه یکی از جانبازان شرکت فرودگاه‌ها به پاس قدردانی از مجاهدت‌های خاموش مدیرعامل به نمایندگی از همه کارکنان حلقه گلی را بر گردن ایشان آویخت که با تشویق بی‌وقفه همکاران روبرو بود. مه‌آبادی نیز به منظور ارج نهادن به ایثارگران و جانبازان این حلقه گل را به گردن صفویه انداخت.

پس از این اتفاق که شور و شعف همکاران را در پی داشت کارشناسان متخصص و مشاوران شرکت فرودگاه‌ها به تبیین و تشریح این قانون پرداختند.

تصویب «قانون خاص» کار مهمی بود اما نتیجه آن هم به اندازه تصویب آن مهم است
سیدمهدی میرحسینی زواره مشاور مدیرعامل گفت: سازمان‌های دولتی با دو مطلب به ظاهر غیرقابل جمع روبه‌رو هستند. اداره سازمان‌ها براساس هنجارهای عمومی در بستر قانون و دیگری نیازمندی درک سازمان‌ها نسبت به تغییرات که باید تطبیق داده شوند. در حالی که تغییر قوانین نیاز به پروسه طولانی دارد که این مشکل موجب پارادوکس در شرکت‌های دولتی می‌شود.

وی نقش مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها در تصویب قانون خاص را مهم بر شمرد و گفت: این رویداد ناشی از خیرخواهی و اهتمام دکتر مه‌آبادی و بسیج دانش بود.

میرحسینی زواره تصریح کرد: قانونگذار به چند دلیل اجازه داد که در این شرکت قانون خاص داشته باشیم. نخست هنجارهای عمومی است در حالی که شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران خاص است. دوم، فرآیندهایی که در اعمال هنجارها وجود دارد طولانی است.

وی ادامه داد: اکنون با اختیاراتی که به شرکت داده می‌شود باید برای تولید اسناد پایین دستی اقدام کنیم. تصویب «قانون خاص» کار مهمی بود اما نتیجه آن هم به اندازه تصویب آن مهم است. مدیران ارشد باید برای سازمان فرصت خلق کنند و برای اداره کردن شرکت‌های خاص راهکاری جز گرفتن فرصت قانون خاص نیست.

قانون خاص به اداره سنتی شرکت کمک نمی‌کند بلکه باید «طرحی نو در انداخت» و شرکت پوست‌اندازی کند
بخشی از این مراسم به سخنرانی داود عبادیان، مشاور شرکت در تنظیم آیین‌نامه استخدامی و اداری در قانون خاص کشور اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: این شرکت بدون قانون خاص هم اداره می‌شد اما همه تلاش مدیران شرکت برای اداره بهتر شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران بوده است. قانون خاص به اداره سنتی شرکت کمک نمی‌کند بلکه باید «طرحی نو در انداخت» و شرکت پوست‌اندازی کند.

وی با اشاره به همراهی درون سازمانی که به تحقق قانون خاص انجامید، گفت: افتخار هر کس به سازمانی که در آن کار می‌کند نه کاری که می‌کند. محصول این سازمان برای همه است که باید همه کمک کنند تا عایدی مادی و معنوی افراد بیشتر شود. همانطور که تخریب این دستاورد از ناحیه برخی به دلیل عدم شناخت خطرناک است، بزرگنمایی در دستاوردها و افزایش توقع‌ها هم مخرب است. باید با این موضوع منطقی برخورد کنیم. قانون خاص اگر به خوبی اجرا شود دستاوردهای خوبی دارد در غیر این صورت می‌تواند مخرب باشد.

وی یادآور شد: برای اجرای این قانون حدود یک سال فرصت داریم، زمان خوبی برای ایجاد زیرساخت‌ها و طراحی ساختارهای لازم است. ما نباید در این زمان عجله نکنیم و از سوی دیگر فرصت را از دست ندهیم.

مدیرعامل در مرحله پوست‌اندازی شرکت به داد آن رسید و زمینه‌های زایش مجدد آن را ایجاد کرد
در پایان محمدرضا امامی، معاون توسعه مدیریت و منابع شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره شعر «زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/ صحنه پیوسته به جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد» اظهار داشت: اقدام دکتر مه‌آبادی در شرکت فرودگاه‌ها ماندگار بود و به عنوان نقطه چرخش محور و استراتژیک در شرکت محسوب می‌شود. در حقیقت مدیرعامل در مرحله پوست‌اندازی شرکت به داد آن رسید و زمینه‌های زایش مجدد آن را ایجاد کرد.

وی افزود: اکنون زمینه برای اتحاد سازمانی، ارتقای امید سازمانی و تعالی سازمانی ایجاد شده است. امیدواریم این مسیر که زمینه تعالی شرکت و نقطه چرخش و استراتژیک سازمان است همه با هم نسبت به ارتقای آن تلاش کنیم.

امامی گفت: در پسا تحریم فرودگاه‌ها پیشانی نظام‌اند و نشانگر دقیقی از وضعیت توسعه در کشور به شمار می‌آیند. با تصویب این قانون این پیشانی باید به سطح استاندارد‌های بین‌المللی برسند.

این مراسم در پایان با کلیپی از قدردانی یکی از مادران شهید از مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها خاتمه یافت.

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.