بازدید سایت : ۱۰۱۳۰۹
| کد خبر ۲۹۷۱۲۱
کپی شد

هزینه کرایه تاکسی بین شهری یزد به نرخ پارسال ماند

جابجایی مسافران بین شهرهای یزد به نرخ پارسال انجام می شود.

هزینه کرایه تاکسی بین شهری یزد به نرخ پارسال ماند
تین نیوز |

متولیان حوزه حمل و نقل مسافر بین شهری در استان یزد با اشاره به عدم تغییر نرخ سواری‎های کرایه ای فعال بین شهرهای استان تاکنون، از برخورد با هرگونه تخلف به ویژه در حوزه اضافه دریافت کرایه خبر دادند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، استان یزد و بخصوص شهر یزد به واسطه قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور از جایگاه خاصی در حمل و نقل مسافر و بار در کشور برخوردار است.

این جایگاه هر چند به واسطه سیستم حمل و نقل متنوع برای ترددها و سفرهای برون استانی مطلوب به نظر می‎رسد ولی به دلیل برخی کمبودها و زیرساختها مانند نداشتن قطار حومه ای جهت تردد بین شهرهای استان به واسطه اشتغال در شهرهای دیگر استان یا جهت رفع سایر نیازهایشان خیلی ایده آل به نظر نمی‎رسد.

اگرچه در کنار ناوگان مینی‎ بوس و اتوبوس، سواری‎های کرایه‎ ای بین شهری نیز تا حدودی در جهت تسهیل این ترددها به خوبی نقش آفرینی می‎کنند ولی گاهاً نیز در نبود نظارت‎های کامل بر این حوزه‎ها، شاهد تخلفاتی مانند گران فروشی و نارضایتی مردم هستیم.

علیرضا مشرف رئیس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان یزد، در رابطه با این نظارت ها، اظهار کرد: سواری‎های کرایه ‎ای بین شهری با پلاک(ع) از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و در استان ها از ادارات کل تابعه، مجوز فعالیت خود را اخذ می‎کنند و تحت نظارت این سازمان فعالیت می‎کنند.

وی با بیان این که در حال حاضر چهار شرکت فعال در استان دارای مجوز فعالیت سواری کرایه برای ترددهای بین شهری هستند، گفت: قطعاً با هرگونه تخلف در این بخش همانند سایر حوزه ‎های مرتبط با حمل و نقل مسافر، با حساسیت و جدیت برخورد و پیگیری قانونی خواهیم کرد.

علی افسریه مسئول انجمن شرکت های مسافربری یزد نیز در این مورد گفت: نرخ کرایه امسال این شرکت‎های مسافری بدون تغییر از سال گذشته، همچنان هشت هزار تومان به ازای هر کیلومتر است.

وی اضافه کرد: هرگونه اضافه دریافت کرایه در این بخش تخلف محسوب می‎شود و مسافران می توانند مراتب را اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در استان یا انجمن شرکت های مسافربری گزارش کنند.

 به گفته این مسئول، در حال حاضر چهار شرکت دارای مجوز در این حوزه و در مسیرهای یزد به شهرهای اردکان، میبد و ابرکوه و تعدادی از رانندگان نیز در بخش حمل و نقل مسافر فرودگاه یزد فعالیت دارند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.