در نشست تخصصی نقش خبرگزاری ها و رسانه در ارتقای بهره وری طرح ها و پروژه های زیربنایی کشور که پنجم خرداد ماه امسال، همزمان با نکوداشت روز ملی بهره وری و بهینه سازی مصرف، در قالب همایش ملی بهره وری برگزار شد، کارشناسان تاکید کردند که رسانه های تخصصی، در صورت برخورداری از مدل های حرفه ای، مستقل و بهره ور، می توانند نقش موثری در شفاف سازی، مطالبه گری تخصصی و افزایش کارآمدی پروژه های کلان کشور ایفا کنند.
در نشست تخصصی نقش خبرگزاری ها و رسانه در ارتقای بهره وری طرح ها و پروژه های زیربنایی کشور که پنجم خرداد ماه امسال، همزمان با نکوداشت روز ملی بهره وری و بهینه سازی مصرف، در قالب همایش ملی بهره وری برگزار شد، موضوعات مختلفی در حوزه ارتباط رسانه و بهره وری پروژه های زیربنایی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. از جمله مهمترین محورهای مطرح شده می توان به تقسیم بندی خبرگزاری ها از منظر بهره وری، شاخص های ارزیابی عملکرد رسانه ها، چالش های رابطه مالی رسانه ها با کارفرمایان و پیمانکاران، مدل های تامین مالی پایدار برای خبرگزاری ها و همچنین آموزش و تکنیک های ورود رسانه های تخصصی به حوزه پروژه های اقتصادی و عمرانی اشاره کرد.
همچنین در این نشست، اهمیت نقش خبرگزاری های تخصصی در تبیین اولویت های کلان کشور به نفع منافع عمومی و ضرورت پرهیز رسانه های غیرتخصصی از ورود غیرکارشناسی به موضوعات تخصصی مورد تأکید قرار گرفت.
پل B1 قرار بود پس از تکمیل، نمادی از توان مهندسی ایران باشد؛ بلندترین پل در منطقه، اما اکنون به یادبودی آسیب دیده از…
انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (یاتا) کارزار جهانی جدیدی را با شعار «جانتان را نجات دهید، نه چمدانتان» آغاز کرده است…
سالیانه ۲ میلیارد تن کالا به ارزش ۲۵۰۰ میلیارد دلار از تنگه هرمز عبور می کند.
اشغالپارکینگ دوچرخه های همگانی توسط وسایل نقلیه دیگر، دسترسی شهروندان به امکانات دوچرخه سواری را محدود کرده و نشان…