حوالی ساعت 8:30 دقیقه صبح امروز یک فروند هواپیما باری ارتش دراثر اشتباه فاحش خلبان پس از فرود در فرودگاه فتح از باند خارج شد و دچار حادثه شد.
حوالی ساعت 8:30 دقیقه صبح امروز یک فروند هواپیما باری ارتش دراثر اشتباه فاحش خلبان پس از فرود در فرودگاه فتح از باند خارج شد و دچار حادثه شد.
بهگزارش تیننیوز، در این حادثه تاکنون 15نفر کشتهشدهاند که 10 نفر سرنشین هواپیما بوده و 5 نفر در ساختمان مسکونی جان خود را ازدستدادهاند.
این هواپیما از قرقیزستان به سمت فرودگاه پیام پرواز کرده بود که بهاشتباه در فرودگاه فتح فرود آمد و دراثر عدم توانایی خلبان در کنترل هواپیما از انتهای باند خارج شد و پس از تخریب دیوار فرودگاه با ساختمان مسکونی برخورد کرد.
این اینفوگرافیک با نگاهی جامع به آماده باش سراسری شبکه حمل ونقل جاده ای در شرایط بحران ، اقدامات سازمان راهداری را…
در اوج بحران؛ شبکه حمل ونقل کشور با قدرت در خدمت مردم
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن و قائم مقام وی از شرکت راه پرواز که در تاریخ ۱۲ اسفندماه جاری…
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن و قائم مقام وی از شرکت ترکیب حمل و نقل بازدید کرد.