افزایش ۳۳ درصدی جابه جایی کالا در ایلام
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: جابه جایی کالا از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای ۳۳ درصد افزایش داشته است.

سید زاهدین چشمه خاور مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: جابه جایی کالا از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای ۳۳ درصد افزایش داشته است.
به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، چشمه خاور میزان جا به جایی کالا از طریق حمل و نقل جاده ای را اینگونه تخمین زد: در ۲ ماهه سال ۱۴۰۴(ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت ماه) ۴۸۲ هزار و ۸۰۰ تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای استان ایلام به اقصی نقاط کشور جابه جا شده که این میزان، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام افزود: این میزان کالا در قالب ۲۷ هزار و ۲۷ فقره بارنامه جابه جا شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۹ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به کالاهایی که توسط ناوگان حمل و نقل کالای استان ایلام به نقاط مختلف کشور جابه جا شده اند، گفت: کلینگر، گندم، گوگرد، محصولات پتروشیمی، سیمان، گازوییل و غیره از جمله این کالاها هستند.
چشمه خاور تعداد کل شرکت های حمل و نقل باری در استان را ۷۴ مورد عنوان کرد و گفت: بیش از ۶ هزار و ۹۶۶ راننده فعال در بخش حمل و نقل کالا و مسافر در استان ایلام مشغول خدمت دهی به هم وطنان هستند.