تین نیوز | پنجمین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم، طی امروز و فردا، پنجم و ششم بهمن ماه با حضور رئیس سازمان هواشناسی و مسئولان ارشد سازمان های هواشناسی بین المللی در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
داوود پرهیزکار، معاون وزیر و رئیس سازمان هواشناسی به همراه دئون تربلاژ مدیر شاخه جوی سازمان هواشناسی جهانی، ژان پاسکال معاون IPCC، مجید حبیبی نوخندان رئیس پژوهشکده اقلیم شناسی ایران و امیلیو کوئواس مدیر پژوهشکده هواشناسی ایزانا به مدت دو روز حدفاصل پنجم و ششم بهمن ماه در هتل المپیک به همت سازمان هواشناسی کشور به ارایه دیدگاه های خود در این مراسم می پردازند.
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی که قرار بود طبق برنامه در این کنفرانس حضور یابد، به خاطر سفر به فرانسه همراه با رئیس جمهوری، امکان حضور در این کنفرانس را نیافت.
گزارش تصویری تین نیوز از پنجمین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم را ملاحظه نمایید.
غرفه تین نیوز در نخستین روز از نهمین نمایشگاه و کنفرانس حمل ونقل و لجستیک میزبان حضور برخی چهره های سرشناس و…
نهمین نمایشگاه حمل ونقل و لجستیک با حضور وزیر راه و شهرسازی در تهران آغاز به کار کرد؛ رویدادی با شعار بهره وری و…
آیا می دانید در سفرهای بین شهری در هوای بارانی یا برفی، چه اقداماتی ایمنی شما را افزایش می دهد؟ از بررسی زنجیر چرخ تا…
مجامع عمومی فوقالعاده و عادی انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان واگن، لوکوموتیو، تجهیزات و خدمات ریلی، امروز شنبه ۲۲…
شهرکرد- راه آهن شهرکرد – سفیددشت – مبارکه با اتصال استان به شبکه ریلی کشور، موتور محرک توسعه اقتصادی و رونق گردشگری…