تین نیوز | پنجمین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم، طی امروز و فردا، پنجم و ششم بهمن ماه با حضور رئیس سازمان هواشناسی و مسئولان ارشد سازمان های هواشناسی بین المللی در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
داوود پرهیزکار، معاون وزیر و رئیس سازمان هواشناسی به همراه دئون تربلاژ مدیر شاخه جوی سازمان هواشناسی جهانی، ژان پاسکال معاون IPCC، مجید حبیبی نوخندان رئیس پژوهشکده اقلیم شناسی ایران و امیلیو کوئواس مدیر پژوهشکده هواشناسی ایزانا به مدت دو روز حدفاصل پنجم و ششم بهمن ماه در هتل المپیک به همت سازمان هواشناسی کشور به ارایه دیدگاه های خود در این مراسم می پردازند.
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی که قرار بود طبق برنامه در این کنفرانس حضور یابد، به خاطر سفر به فرانسه همراه با رئیس جمهوری، امکان حضور در این کنفرانس را نیافت.
گزارش تصویری تین نیوز از پنجمین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم را ملاحظه نمایید.
اخبار جعلی و گسترش شایعه در رسانه های اجتماعی، امروزه معضل بزرگی در همه کشورها شده است.
F-35 یک هواپیمای جنگی چندمنظوره و پنهان کار (Stealth) است که برای انجام انواع مأموریت ها شامل برتری هوایی، حملات…
بر اساس داده های آنلاین سایت فلایت رادار، چندین هواپیمای مسافربری از فرودگاه های تهران خارج شده و به سمت مقاصد نامعلوم…
وضعیت مالکیت مسکن در شهر های ایران در این گزارش بررسی شده است.
سال گذشته حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان از محل جرایم رانندگی به حساب خزانه واریز شد.