تین نیوز | پنجمین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم، طی امروز و فردا، پنجم و ششم بهمن ماه با حضور رئیس سازمان هواشناسی و مسئولان ارشد سازمان های هواشناسی بین المللی در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
داوود پرهیزکار، معاون وزیر و رئیس سازمان هواشناسی به همراه دئون تربلاژ مدیر شاخه جوی سازمان هواشناسی جهانی، ژان پاسکال معاون IPCC، مجید حبیبی نوخندان رئیس پژوهشکده اقلیم شناسی ایران و امیلیو کوئواس مدیر پژوهشکده هواشناسی ایزانا به مدت دو روز حدفاصل پنجم و ششم بهمن ماه در هتل المپیک به همت سازمان هواشناسی کشور به ارایه دیدگاه های خود در این مراسم می پردازند.
عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی که قرار بود طبق برنامه در این کنفرانس حضور یابد، به خاطر سفر به فرانسه همراه با رئیس جمهوری، امکان حضور در این کنفرانس را نیافت.
گزارش تصویری تین نیوز از پنجمین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم را ملاحظه نمایید.
عملیات بهسازی و نگهداری کریدور تهران – بندرعباس به طول ۲۴۱۵ کیلومتر در حال اجراست و تاکنون ۸۰۰ کیلومتر از مسیر تحت…
طبق آمار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ۱.۳ میلیون خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده و بیش از ۷۷ هزار پروانه…
وزارت راه و شهرسازی با اعلام شاخص های کلیدی پروژه راه آهن چابهار – زاهدان، از هدف گذاری برای تکمیل زیرسازی، ریل گذاری…
زمینلغزش به حرکت ناگهانی خاک و سنگ در دامنه های ناپایدار گفته می شود که با بارش شدید، زلزله و دخالت های انسانی…
دولت چهاردهم در یک سال گذشته با ساخت ۴۶۰۰ کیلومتر راه روستایی و اجرای ۹۰۰۰ کیلومتر پروژه فعال، گام بلندی برای توسعه…