مصدومین حادثه قطار مشهد- یزد بعد از درمان اولیه در بیمارستان سید مصطفی خمینی (ره) شهرستان طبس با اتوبوس اورژانس و چند دستگاه آمبولانس راهی یزد شده و امروز حوالی ساعت ۱:۳۰ بامداد در بیمارستان شهید رهنمون پذیرش شدند.
مابقی مسافران عصر دیروز پس با ۷ دستگاه اتوبوس به همت اداره راه و حمل نقل جاده ای از ایستگاه راه آهن طبس یه به استان یزد رسیدند.
قطار مسافربری مشهد به طبس در ساعت ۵:۲۵ بامداد دیروز در ۸۰ کیلومتری طبس برآورد برخورد با بیل میکانیکی از ریل خارج شد که منجر به جان باختن ۲۱ نفر از مسافران و مصدوم شدن غریب به ۸۶ نفر دیگر شد.
قطارهای حومه ای به عنوان یکی از مهم ترین شیوه های حمل ونقل ریلی برای سفرهای روزانه، بر اساس ضوابط و مقررات مشخصی به…
تصویری بسیار قدیمی از هواپیمای داگلاس DC-3 هواپیمایی ملی ایران (هما) با رجیستر EP-AEH، مربوط به بهار سال ۱۳۴۶، در…
آیین عملیات اجرایی پروژه «برج ساحلی هچیرود» آغاز شد.
معاینات فنی و ایمنی ۶۶۴ هزار و ۹۳۷ وسیله نقلیه طی سه ماه نخست سال جاری در مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین کشور انجام…