لاشه هواپیمای اسقاطی ماهان در فرودگاه امام آتش گرفت.
لاشه هواپیمای اسقاطی ماهان در فرودگاه امام آتش گرفت.
به گزارش تیننیوز به نقل از تسنیم، علی کاشانیحیدری در این باره گفت: این هواپیما اسقاطی بوده که بخشی از آن امروز صبح به دلایل نامعلوم آتشگرفته است.
مدیرکل روابطعمومی شهرفرودگاهی امامخمینی تاکید کرد: با تلاش تیم نیروی زمینی آتشنشانی فرودگاه امام و عوامل شهری این آتش اطفا شد.
او بیان کرد: این حادثه تلفات جانی به دنبال نداشته و هیچ مشکلی برای سطوح پروازی فرودگاهامام و نشستوبرخاست هواپیما به وجود نیامده است.
شرکت هواپیمایی ماهان به دلیل تحریمها برخی هواپیماهای قدیمی خود را بهعنوان منبع تامین لوازمیدکی استفاده میکند تا به این شکل تحریمها را خنثی کند.
شهروند خبرنگار تین نیوز تصاویری از وضعیت حمل بار در آزادراه هشتگرد به سمت کرجیکی از پرترددترین آزادراه های کشور ارسال…
در این اینفوگرافیک پروژه های سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای که در هفته دولت ۱۴۰۴ افتتاح شده به نمایش درآمده است.
تفاهم نامه همکاری بین شرکت قطاربار و تعارف در روز پایانی نمایشگاه حمل ونقل ۱۴۰۴، در غرفه صندوق پس انداز کارکنان…
شرکت آوان ریل (زیرمجموعه گروه ارزش آفرینی دات وان) از پروژه تولید قطار ملی (قطار خودکشش دیزل الکتریک ملی) (DMU) در…
امروز شنبه هشتم شهریورماه ۱۴۰۴ در سومین روز ششمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته، غرفه انجمن صنفی شرکت های…