تعداد ایستگاه های شارژ خودروی برقی اصفهان تا پایان سال به ۵۶ جایگاه می رسد
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان از بهره برداری از چهل و سومین ایستگاه هوشمند شارژ خودروی برقی در این کلان شهر خبر داد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان از بهره برداری از چهل و سومین ایستگاه هوشمند شارژ خودروی برقی در این کلان شهر خبر داد و افزود: برنامه های توسعه این زیرساخت تا پایان سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سعید ساکت با اشاره به جزئیات افتتاح این طرح اظهار داشت: چهل و سومین ایستگاه هوشمند شارژ خودروی برقی اصفهان پس از طی مراحل دقیق اجرایی شامل جانمایی سازه، آماده سازی محیطی و کابل کشی شبکه، در محل پارکینگ عمومی وحید به بهره برداری رسیده است و در حال حاضر امکان خدمات رسانی هم زمان به دو خودرو را دارد.
وی با اشاره به روند توسعه این جایگاه ها افزود: در سال ۱۴۰۴ موفق شدیم آمار جایگاه ها را به ۳۷ مورد با ظرفیت شارژ ۸۸ خودرو برسانیم. اکنون نیز با راه اندازی موارد جدید، ۴۳ جایگاه با ظرفیت ۹۶ خودرو در حال خدمت رسانی به شهروندان است.
معاون شهردار اصفهان تأکید کرد: بر اساس برنامه ریزی های قطعی صورت گرفته، هدف گذاری مدیریت شهری برای پایان سال ۱۴۰۵، دسترسی به ۵۶ جایگاه و ایجاد ظرفیت شارژ برای ۱۳۶ دستگاه خودروی برقی در سطح کلان شهر اصفهان است.