| کد خبر: 265090 |

مدیرکل ترانزیت سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد؛

رشد حمل و نقل دریایی ایران و روسیه/ تخفیف ۸۰ درصدی کشتی های رو رو

مدیرکل ترانزیت، لجستیک و امور توافقنامه های سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه حمل و نقل دریایی بین ایران و روسیه طی ماه های اخیر رشد قابل توجهی داشته است، گفت: طرف ایرانی برای تسریع حمل کالا بین دو کشور ۸۰ درصد تخفیف بر روی تعرفه کشتی های رو-رو قائل شده است.

تین نیوز

مدیرکل ترانزیت، لجستیک و امور توافقنامه های سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه حمل و نقل دریایی بین ایران و روسیه طی ماه های اخیر رشد قابل توجهی داشته است، گفت: طرف ایرانی برای تسریع حمل کالا بین دو کشور ۸۰ درصد تخفیف بر روی تعرفه کشتی های رو-رو قائل شده است.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، خسرو سرایی مدیرکل ترانزیت، لجستیک و امور توافقنامه های سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ظرفیت های ترانزیت دریایی ایران و روسیه و مذاکرات بین دو کشور اظهار کرد: خوشبختانه حمل و نقل دریایی بین دو کشور با بهره گیری از حمل و نقل چند وجهی، طی ماه های اخیر رشد قابل توجهی داشته است اما همچنان فرصت رشد بیشتر برای پاسخ گویی به نیازهای طرفین وجود دارد.

وی افزود: باید برای بهره برداری کامل از بنادر دولتی و غیر دولتی دریای خزر و استفاده لازم از ظرفیت ترانزیت و تجارت موجود بین دو کشور تلاش شود.

مدیرکل ترانزیت، لجستیک و امور توافقنامه های سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به بازدیدهای مکرر هیئت های روسی از بنادر شمال و جنوب کشور گفت: از ابتدای سال ۲۰۲۳ هیات های متعدد روسی به خصوص شرکت «روس آگرو» که در زمینه غلات فعالیت دارد بازدید داشته اند. امیدواریم این گونه اقدامات منجر به افزایش سهم حمل و نقل دریایی دو کشور شود.

سرایی یکی از راهکارهای افزایش حجم ترانزیت و تجارت دو کشور را تشکیل شرکت های حمل و نقل چندوجهی مشترک عنوان کرد و گفت: بنادر روسیه نیازمند رسیدگی جدی در زمینه لایروبی و نیز کاهش زمان انتظار و نوبت دهی کشتی های ایرانی دارد.

وی در ادامه بیان داشت: طرف ایرانی نسبت به بهره گیری از کشتی های رو-رو در دریای خزر ابراز علاقه مندی کرده است و در همین راستا ۸۰ درصد تخفیف تعرفه ای برای این نوع کشتی ها در نظر گرفته است.

مدیرکل ترانزیت، لجستیک و امور توافقنامه های سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره مذاکرات فی مابین یکی دیگر از اقداماتی که منجر به تسریع دستیابی به اهداف ترانزیتی و تجاری دو کشور می شود را اقدام عملیاتی برای تسهیل تردد کشتی های ایرانی در رود ولگا با توجه به فصل سرما و یخبندان عنوان کرد.

سرایی در پایان خاطرنشان کرد: حمل و نقل دریایی ایران حتی برای ۲۰ میلیون تن کالای ترانزیتی آمادگی دارد، اما جا به جایی این حجم از کالا بستگی به ظرفیت حمل و نقل جاده ای و ریلی روسیه و ایران در پس کرانه دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.