بازدید سایت : ۳۴۰۸۲

۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲

سیاست و راهبرد اجرایی سازمان بنادر در سال جدید، علاوه توسعه فیزیکی و عمرانی، مبتنی بر مدرن کردن تجهیزات و فرایندها و سیستم ها برای بهره وری حداکثری از امکانات و ظرفیت هاست.

۶ راهبرد توسعه ای سازمان بنادر و دریانوردی در سال ۱۴۰۲
تین نیوز |

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی عملکرد این سازمان در سه حوزه مباحث راهبردی، تخلیه وبارگیری، جذب سرمایه گذاری منابع انسانی و توسعه ظرفیت های زیربنایی را قابل قبول دانست و تاکیدکرد: سیاست و راهبرد اجرایی سازمان بنادر در سال جدید، علاوه توسعه فیزیکی و عمرانی، مبتنی بر مدرن کردن تجهیزات و فرایندها و سیستم ها برای بهره وری حداکثری از امکانات و ظرفیت هاست.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادرودریانوردی، علی اکبر صفایی در نخستین نشست شورای مدیران و معاونان این سازمان در سال جدید، در تشریح سیاست ها و راهبردهای سال ۱۴۰۲، با تاکید بر راهبرد جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و سیاست توسعه ایمنی و حفظ محیط زیست دریایی و امنیت دریانوردی، اعلام کرد: علاوه بر ارتقای ترانزیت که جزو اولویت های جدی سازمان بنادر در سال جاری خواهد بود، راهبردهای اقتصاد دریامحور، توسعه مسافری و گردشگری دریایی با دولت های صاحب پرچم، ساحل و بندر از دیگر برنامه های جدی سازمان بنادر در سال جدید است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به توسعه ناوگان تجاری و مدرن سازی تجهیزات دریایی و بندری به عنوان اولویت های سازمان بنادر در سال جاری،  با تاکید بر برنامه ریزی جدی برای جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی در اراضی پسکرانه بندر شهید رجایی و بندر امام خمینی(ره)، خاطرنشان کرد: مدیران بنادر باید از تمام ظرفیت های خود جهت رفع مشکلات و چالش های جذب سرمایه گذار بندری به کارگیرند.

مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به اینکه منظورش از ترانزیت به معنای عام آن نیست، تاکید کرد: در موضوع ترانزیت، مدیران باید در جست وجوی کالا و صادرکننده باشند و منتظر اقتضائات خاص نباشند.

صفایی با بیان اینکه دیپلماسی دریایی و بین المللی با همین شدت و جدیت پیگیری می شود، گفت: در نشست های بین المللی، هدف باید اجرای پروژه و به سامان رساندن یک اقدام عملی باشد، نه اینکه مذاکره کنیم برای مذاکره . 

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اجرای قریب به ۱۸۰ هزار میلیارد ریال پروژه در بخش های حمل و نقل دریایی ( زیربنایی و روبنایی) در دولت سیزدهم و اعلام افزایش پروژه های عمرانی در سال جدید، تاکید کرد: آنچه برای توسعه عمرانی و اجرای پروژه های زیرساختی نیاز داریم، سرعت عمل بسیار زیاد است.

صفایی با تاکید بر اینکه مدیران بنادر نباید اجازه بدهند که هیچ پروژه عمرانی دچار تاخیر شود، اظهار داشت: یکی از رویکردهای سازمان بنادر در سال جدید، اجرای پروژه های توسعه ای در راستای مهار تورم و رشد تولید خدمات است.

مدیرعامل سازمان بنادر همچنین بر توجه بیش از پیش به نظرات کارشناسی، رشد جوانان باتجربه و رعایت ضوابط بودجه ای تاکید کرد و اصلاح و رفع مشکلات ساختاری را یکی از برنامه های جدی سازمان بنادر در سال جاری برشمرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.