| کد خبر: 120680 |

بررسی قانون جامع مطبوعات در کمیسیون فرهنگی مجلس

تین‌نیوز| عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی از بررسی قانون جامع مطبوعات در کمیسیون فرهنگی مجلس خبر داد.

علی اصغر یوسف‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه موضوعات فرهنگی نیاز به تمرکز مدیریتی دارد، اظهار کرد: هماهنگی میان دستگاه ها در امور فرهنگی ضروری است و باید شورا یا نهاد و یا دستگاهی به عنوان فرمانده در ارتباط با مسایل فرهنگ در زمینه توزیع اعتبارات تشکیل شود.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی مربوط به یک دستگاه نیست چرا که امور فرهنگی بسیار گسترده است، تصریح کرد: کارهای فرهنگی شامل کتاب و نمایشگاه، فعالیت‌های هنری، مسائل آموزشی است که هر کدام جایگاه خاص خود را دارد و باید این موضوعات با تغییرهای سیاسی اجتماعی بازنگری شود.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیاز به تجمیع و نگارش قانون درباره طرح جامع فرهنگی در داخل کشور با نظر مجلس و دولت است، گفت: هزینه های فراوانی در کشور به دلیل موازی‌کاری و تکرار به هدر می‌رود.
یوسف‌نژاد با تاکید بر اینکه مجلس نسبت به تنظیم قوانین جامع در حوزه فرهنگ به دلیل جامعیت فرهنگ در حوزه های مختلف و گسترده بودن آن باید اقدام کند، گفت: طرح جامع قانون مطبوعات باید در کمیسیون تخصصی فرهنگی مطرح شود و این موضوع برای صدا و سیما نیازمند تغییر اساسنامه و مسئولیت آنها است که هر دو در کمیسیون تخصصی در دست بررسی است.

وی افزود: در کمیسیون‌های تخصصی باید نسبت به این موارد بررسی شود و امروز مهم‌ترین کار مجلس بررسی برنامه بودجه سال 96 است که مسائلی مانند صدا و سیما، دهیاری‌ها و طرح‌های اینچنینی در دستور کار قرار دارد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از آئین‌نامه داخلی مجلس مربوط به انتخابات در صحن علنی مطرح شده است، اظهار کرد: در حال حاضر اعضای نظام مهندسی کشاورزی، سازمان نظام مهندسی پرستاری، هیئت رئیسه اتاق‌های اصناف نیز مشمول محدودیت ماده 28 شدند.

یوسف‌نژاد گفت: اگر در گذشته در صندوق رای‌گیری تخلفی صورت می‌گرفت تمام آن صندوق باطل می‌شد اما در قانون جدید اگر کاندیدایی تخلف کند تنها رای آن شخص نادیده گرفته می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه زمینه برگزاری انتخابات الکترونیک وجود دارد، خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد تا زیرساخت‌های بیشتری به ویژه برای شورای نگهبان تامین شود تا این موضوع تحقق یابد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه استیضاح وزیر باید پس از حضور آن شخص در کمیسیون و عدم قانع کردن سایر نماینده‌ها به صورت دعوت رسمی باشد، گفت: این دعوت برای آخوندی وزیر راه و شهرسازی به طور رسمی ارسال شده است اما به تعطیلی حوادث رخ داده کشور این امر به تعویق افتاد.

یوسف‌نژاد با تاکید بر اینکه وزرا باید نسبت به نقد شدن و شفاف کردن امور از استیضاح استقبال کنند، اظهار کرد: منفعت استیضاح برای مردم است و دولت نباید نسبت به سوال کردن نمایندگان بترسد و همچنین نماینده نیز نباید از آن به عنوان یک ابزار استفاده کند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.