| کد خبر: 100016 |

یک انتصاب دریایی

تین‌نیوز| معاون فنی صندوق توسعه صنایع دریایی با رای اعضای حقیقی و حقوقی انجمن مهندسی دریایی به عنوان عضو هیئت مدیره این انجمن انتخاب شد.
 
به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی صندوق توسعه دریایی، مهندس بهمن حروفی ابراهیمی- معاون فنی صندوق توسعه صنایع دریایی- عضو هیئت مدیره انجمن مهندسی دریایی شد.
 
بر اساس این گزارش در جریان برگزاری مجمع عمومی انجمن مهندسی دریایی، بهمن حروفی ابراهیمی، حسین ابراهیم زاد فاضل، مهدی اعتصام، محمد جواد کتابداری، علی شریفی، محمد سعید سیف و محمد راعی به عنوان اعضا ی اصلی و آقایان سعید مظاهری و محمد امین فیض چکاب به عنوان عضو علی البدل و محمد ساعد محمودی به عنوان بازرس و پیمان مسعودزاده به عنوان بازرس علی‌البدل این انجمن انتخاب شدند.
 
بنابر این گزارش دکتر نوبختی علیرغم کسب ۵۶درصد آرا به دلیل اینکه در دو دوره قبل عضو هیئت مدیره بوده و باید برای این دوره حداقل سه چهارم آرا رای دهندگان را کسب می کرد به عضویت هیئت مدیره راه نیافت.
 
در مجمع فوق العاده انجمن مهندسی دریایی نیز که قبل از رای گیری انجام پذیرفت، مصوب شد هیئت مدیره از میان خود یا افراد خارج از هیئت مدیره یک نفر را به عنوان دبیر انجمن تعیین کنند.
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • دریانورد 0 0

    صندلی ای که دلنشین تر از این حرفاست: چند روزی از برگزاری انتخابات انجمن مهندسی صنایع دریایی می گذرد. انتخاباتی تاریخ ساز در کل طول عمر انجمن که باعثشد از ۷ نفر عضو هیات مدیره ۶ نفرشان تغییر کرده و سبب تغییرات اساسی در هیات مدیره انجمن گردد. این تغییر اساسی در هیات مدیره یک پاسخ واضح و صریح را بلند فریاد می زد: تغییر! همگی خواستار تغییر در مسیر گذشته انجمن بودند و اعضای حقیقی و حقوقی با رای خود این را بلند فریاد زدند. ولی گویا هیات مدیره گذشته این تغییر را به مذاق خوش ندانسته و از از آن روز تا کنون مدام در حال سنگ اندازی هستند تا کورسوی امیدی به نگهداری صندلی گذشته داشته باشند. در ابتدا این گروه در روز انتخابات با زیرسوال بردن طیف جدید سعی در خدشه دار کردن وجه این طیف در قبل از رای گیری کردند که موفق نشدند و برعکس، آنها با اکثریت قاطع پیروز شدند. پس از برگزاری انتخابات، می بایستی همان روز نسبت به ارسال نتیجه انتخابات به وزارت علوم اقدام می کردند که تا کنون این کار را انجام نداده اند. هیات مدیره قبلی ۸ روز بعد از انتخابات از اعضای جدید برای برگزای جلسه ای برای انتخاب رئیس انجمن دعوت نمود در ابتدا با برگزاری انتخابات مخالفت نمودند ولی با اصرار تیم جدید انتخابات در همان روز جلسه(۸ روز پس از انتخابات) برگزار گردید و جالب اینجاست که نفرات قبلی هیات مدیره نیز در این جلسه کاندیدای ریاست انجمن شدند. پس از رای گیری و رای نیاوردن نفرات قبلی هیات مدیره انجمن و برنده شدن قاطع افراد جدید، حتی از امضاء صورتجلسه خودداری نمودند. پس از مایوس شدن از شانس برنده شدن در ریاست هیات مدیره انجمن این گروه نسبت به زیر سوال بردن عضویت اعضاء جدید اقدام نموده و سعی در باطل کردن انتخابات دارند. نکته جالب اینکه بعد از برگزاری جلسه رای گیری برای انتخابات رئیس جدید و مایوس شدن از ریاست دوباره، این افراد از ورود هیات مدیره جدید به انجمن خودداری نموده اند و به عبارتی انجمن را تا اطلاع ثانوی به تسخیر خود درآورده اند. گویا صندلی هیات رئیسه انجمن بسیار شیرین تر از این حرفهاست

  • عطا 0 0

    روایتی از یک انتخابات
    یکی از نشانه های پیشرفت جوامع، حضور نهادهای مردم نهاد به عنوان ساختارهای مکمل ولی مهم برای اداره جامعه و کمک به نهادهای حاکمیتی جهت پیشبرد اهداف و آرمان های جامعه است. مشخصه بارز این نهادها چرخش مسئولیت و مدیریت در این نهادها با مراجعه به آراء اعضای آنها است.
    انجمن مهندسی دریایی یک سازمان مردم نهاد است که در سال 1377 به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم و توسعه کمی و کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه های مربوط به علوم صنایع دریایی تشکیل گردید. در طول این 20 سال، انتخابات هیات مدیره این نهاد هر دو سال با جمع شدن اعضاء در پی فراخوان عمومی صورت می گرفت و همه چیز با سلام و صلوات به پایان می رسید.
    تا اینکه در انتخابات مردادماه 95 اتفاق تازه¬ای افتاد. طی فراخوان عمومی، اعضاء زیر یک سقف جمع شدند و پس از خوش و بش کردن، معرفی برنامه های کاندیداهای هیات مدیره از تریبون عمومی شروع شد و کسانی که سال¬ها در ساختار هیات مدیره انجمن جاخوش کرده بودند، سعی کردند فضا را برای انتخاب مجدد خود فراهم کنند.
    اما خواست اعضاء چیز دیگری بود! تغییر اساسی و خانه تکانی در هیات مدیره برای بهبود کارکرد انجمن فراتر از شعار و پاورپوینت های رنگین.
    انتخابات برگزار گردید و همان طور که پیش بینی می شد، خواست تغییر اساسی در ساختار هیات مدیره در نتیجه آراء تجلی یافت. نتیجه آراء در تابلو سالن کنفرانس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مورخ 26/5/96 در حافظه انجمن مهندسی دریایی ایران ثبت گردید و نوید بخش مسیری نو و خونی تازه در جسم فربه و پر و سر و صدای این نهاد بود.
    اعضاء جدید که حال مسئولیت اجتماعی سنگینی بر دوش خود احساس می کردند، با قوت قلبی و امیدی در مورخ 3/6/95 در محل دفتر قانونی انجمن گرد هم جمع شدند تا کار خود را شروع کنند. باطبع و به رسم همه تشکل ها، اولین جلسه اختصاص به تغییرات در ساختار داخلی و نقش هر یک اعضاء جدید در اداره این نهاد بود. انتخابات رئیس هیات مدیره بین اعضاء جدید برگزار گردید و یک خواست دیگر برای تغییر در نتیجه آراء تجلی یافت و رئیس هیات مدیره جدید فردی به غیر از فرد پرتکرار هیات مدیره سال¬های گذشته بود. ولی به ناگاه ورق برگشت و بسان ضرب المثل معروف به زیر میز زدن برای به هم زدن بازی شروع گردید...
    کارشکنی در تجلی اراده و خواست جامعه دریایی شروع شد، انتخاباتی که در حضور صدها نفر از فعالین دریایی برگزار شده بود و آنهایی که خود مجری و برگزار کننده آن از نظر کمی و کیفی بودند سعی کردند در صحت آن تشکیک ایجاد کنند. پیگیری های متعدد و مکرر برای تحکیم نتیجه انتخابات ادامه یافت و نهایتاً وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به عنوان بخش نظارتی نتیجه انتخابات را طی نامه های متعدد از جمله نامه شماره 102904/3/3/3 مورخ 15/5/96، نام شماره 116791/3 مورخ 1/6/96 ، نامه شماره 123032/3/3/3 مورخ 8/6/96 و نامه شماره 129406/3/3/3 مورخ 15/696 با صراحت تایید کرد( تصاویر پیوست)، لیکن بازی خاتمه نیافت. اعضاء جدید با مراجعات و رایزنی های متعدد سعی می کنند موضوع به نحوی خاتمه یابد که نام و آوازه این نهاد آسیب نبیند.
    ولی هنوز این سوال ابتدایی دلشمغولگی کسانی شده که خواستار تغییر در این نهاد بوده اند:
    کجای دنیای و بر اساس چه منطقی انتخاباتی را که خود مجری و متولی و ناظر برگزاری آن بوده اند، بعد از روشن شدن نتایج بر آن گردن نمی نهند! کسانی که فراخ نای از سازمان های مردم نهاد دم می زنند، آنگاه که تضاد منافع پیش می آید و حمل بار امانت بر دوش آنها سنگینی می کند، بر عهد خود وفادار نبوده و پیمان می شکنند، عده ای که باید منش و رفتار آنها چراغ راه ، کم تجربگان و لنگر آرام بخش تندروها باشد؛ و در قالب گردن نهادن بر خرد، تصمیم و خواست جمعی ارزشهای بنیادین را در نهادهای مردمی نهادینه کنند؛ خود نتایج انتخابات را قبول نکرده، منتخبین اعضاء انجمن مهندسی دریایی را بازیچه قرار داده ، ساختمان ادارای انجمن را ملک شخصی خود دانسته بر در آن قفل یک منی زده و کارمندان حقوق بگیر انجمن را جزء قشون خود دانسته و آنها را در مقابل رای اعضاء به صف می کنند. کسانی که برای مکاتبات متعدد مراجع ذیصلاح قانونی ارزشی قائل نبوده و به پشتوانه و تکیه خود به مراجع قدرت توانسته اند برای بیش از یکسال در تجلی تصمیم جمعی قاطبه دریایی خلل ایجاد کنند....