تمامی شرایط و ضوابط ایمنی آزاد راه انجام شده است و برای افتتاح آزادراه هم تایید پلیس راه الزامی است، لذا اگر آزاد راه ایمن نباشد، افتتاح غیر ممکن خواهد بود.
در آستانه افتتاح بزرگراه شیراز - اصفهان خبرنگاران از این آزادراه بازدید کردند.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مدیرکل دفتر فنی استانداری فارس با تأکید بر اینکه به دنبال افتتاح نمایشی آزادراه شیراز ـ اصفهان نیستیم، گفت: تمامی شرایط و ضوابط ایمنی آزاد راه انجام شده است و برای افتتاح آزادراه هم تایید پلیس راه الزامی است، لذا اگر آزاد راه ایمن نباشد، افتتاح غیر ممکن خواهد بود.
این آزادراه میتواند بیش از ۱۴۰ کیلومتر و معادل حدود دو ساعت و نیم مسیر سفر بین اصفهان تا شیراز را کاهش دهد و در قالب شش قطعه به طول ۲۱۰ کیلومتر تعریف شدهاست.
عکسی مربوط به حدود سال ۱۲۶۹ شمسی را ملاحظه می کنید که گروهی از مردان و نوجوانان اصفهانی را بر روی سی و سه پل به تصویر…
پل B1 قرار بود پس از تکمیل، نمادی از توان مهندسی ایران باشد؛ بلندترین پل در منطقه، اما اکنون به یادبودی آسیب دیده از…
انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی (یاتا) کارزار جهانی جدیدی را با شعار «جانتان را نجات دهید، نه چمدانتان» آغاز کرده است…
سالیانه ۲ میلیارد تن کالا به ارزش ۲۵۰۰ میلیارد دلار از تنگه هرمز عبور می کند.