سفر بیش از ۴۵ میلیون مسافر با اتوبوس در سال جاری
مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای گفت: طی چهار ماه سپری شده از سال جاری، بیش از ۴۵ میلیون و ۱۰۵ هزار مسافر با استفاده از ناوگان حمل ونقل مسافری بین شهری جابه جا شده اند.
مدیرکل دفتر حمل ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای اظهار کرد: در این مدت، بیش از ۲۳ میلیون و ۲۵۱ هزار مسافر به وسیله ۱۴ هزار و ۲۵۵ دستگاه ناوگان اتوبوسی بین شهری در مسیرهای بین شهری تردد کرده اند.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، مرتضی الهیاری فومنی بیان کرد: همچنین بالغ بر ۱۸ میلیون و ۶۶۵ هزار مسافر توسط ۳۱ هزار و ۳۳ دستگاه مینی بوس و بیش از سه میلیون و ۱۸۸ هزار مسافر با استفاده از ظرفیت ۳۴ هزار و ۳۸۹ دستگاه ناوگان سواری کرایه جابه جا شده است.
اله یاری در ادامه به بیان آمار نوسازی ناوگان حمل ونقل مسافری طی چهار ماهه نخست سال جاری پرداخت و افزود: در این مدت، ۱۰۷ دستگاه اتوبوس، ۲۷ دستگاه مینی بوس و ۶۴ دستگاه سواری جدید به ناوگان فعال در بخش حمل ونقل عمومی بین شهری افزوده شده است.
وی با اشاره به فعالیت ۲۵۳۴ شرکت و ۷۸۲ پایانه حمل ونقل مسافری در سطح کشور، تصریح کرد: با تلاش بیش از ۹۰ هزار راننده ماهر فعال در این حوزه، عملیات بزرگ جابه جایی مسافران به صورت مستمر و بی وقفه در حال انجام است.