اولین باران پاییزی سال جاری صبح امروز هوای خاکآلود شهر اهواز را تلطیف کرد.
اولین باران پاییزی سال جاری صبح امروز هوای خاکآلود شهر اهواز را تلطیف کرد.
به گزارش تیننیوز به نقل از فارس، اولین باران پاییزی سال جاری در اهواز و برخی از شهرهای خوزستان از صبح امروز شروع به باریدن کرد.
این در حالی بود که از شب گذشته گرد و غبار آسمان اهواز را فرا گرفته بود و حتی اول صبح امروز گرد و خاک در اهواز به حدی رسید که شایعه تعطیلی مدارس را به راه انداخت اما از حدود ساعت 8 صبح بارش باران آغاز شد تا ضمن تلطیف هوا، چهره خاکی شهر اهواز نیز تغییر کند.
دمای هوای اهواز در حدود ساعت 9 صبح امروز، 24 درجه و آسمان این شهر بارانی است.
با توجه به غلظت بالای گردوغبار در شهرهای مختلف استان خوزستان، ادارات ماهشهر و مدارس شیفت صبح آبادان، ماهشهر، شادگان و خرمشهر توسط فرمانداریهای این شهرستانها تعطیل اعلام شد.
در این اطلاع نگاشت پیش بینی مرکز مدیریت راه های کشور در مورد تغییرات جوی جاده ها رائه شده است.
پیاده رو های شهری فقط در عکس، آرام به نظر می رسند زیرا موتورسواران متخلفی که در پیاده روها تردد می کنند موجب ترس…
سفر اربعین، مثل یک پازل بزرگه؛ با چیدن درست تکه ها، راه برای همه دلپذیر میشه.
در این اینفوگرافیک مرکز مدیریت راه ها پیش بینی تغییرات جوی در جاده های کشور را در مورخ 6 مرداد ماه 1404اعلام کرد.
از اقدامات انجامشده راه آهن می توان به تجهیز، بهسازی و بازسازی ایستگاه های مبدأ و مقصد قطارهای اربعین اشاره کرد.