اولین باران پاییزی سال جاری صبح امروز هوای خاکآلود شهر اهواز را تلطیف کرد.
اولین باران پاییزی سال جاری صبح امروز هوای خاکآلود شهر اهواز را تلطیف کرد.
به گزارش تیننیوز به نقل از فارس، اولین باران پاییزی سال جاری در اهواز و برخی از شهرهای خوزستان از صبح امروز شروع به باریدن کرد.
این در حالی بود که از شب گذشته گرد و غبار آسمان اهواز را فرا گرفته بود و حتی اول صبح امروز گرد و خاک در اهواز به حدی رسید که شایعه تعطیلی مدارس را به راه انداخت اما از حدود ساعت 8 صبح بارش باران آغاز شد تا ضمن تلطیف هوا، چهره خاکی شهر اهواز نیز تغییر کند.
دمای هوای اهواز در حدود ساعت 9 صبح امروز، 24 درجه و آسمان این شهر بارانی است.
با توجه به غلظت بالای گردوغبار در شهرهای مختلف استان خوزستان، ادارات ماهشهر و مدارس شیفت صبح آبادان، ماهشهر، شادگان و خرمشهر توسط فرمانداریهای این شهرستانها تعطیل اعلام شد.
این اینفوگرافیک با نگاهی جامع به آماده باش سراسری شبکه حمل ونقل جاده ای در شرایط بحران ، اقدامات سازمان راهداری را…
در اوج بحران؛ شبکه حمل ونقل کشور با قدرت در خدمت مردم
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن و قائم مقام وی از شرکت راه پرواز که در تاریخ ۱۲ اسفندماه جاری…
مدیرعامل موسسه صندوق پس انداز کارکنان راه آهن و قائم مقام وی از شرکت ترکیب حمل و نقل بازدید کرد.