لوفت هانزا پروازها به دبی و تل آویو را تا 10 خرداد متوقف کرد
لوفت هانزای آلمان اعلام کرد پروازها به دبی و تل آویو تا 31 مه (10 خرداد) به حالت تعلیق درآمده است.
لوفت هانزای آلمان اعلام کرد پروازها به دبی و تل آویو تا 31 مه (10 خرداد) به حالت تعلیق درآمده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، گروه لوفت هانزای آلمان اعلام کرد که پروازها به چندین مقصد در خاورمیانه را تا اواخر اکتبر به دلیل نگرانی های امنیتی مرتبط با حمله آمریکا و اسرائیل به ایران، به حالت تعلیق در می آورد.
این گروه هواپیمایی اعلام کرد که پروازها به فرودگاه هایی از جمله ابوظبی، امان، بیروت، دمام، ریاض، اربیل، مسقط و تهران تا 24 اکتبر (دوم آبان) به حالت تعلیق درآمده و به دلایل امنیتی و عملیاتی این پروازها را لغو کرده است.
یورو وینگز، شرکت هواپیمایی ارزان قیمت این گروه مستقر در فرانکفورت، دوره تعلیق کوتاه تری را برای بیروت و اربیل تعیین کرده است و در ابتدا خدمات خود را تا 30 آوریل (10 اردیبهشت) متوقف می کند.
این تعلیق های تمدید شده شامل لوفت هانزا، سوئیس، آسترین ایرلاینز، بروکسل ایرلاینز، ITA Airways، ادلویس و لوفت هانزا کارگو می شود.
بر اساس گزارش خبرگزاری دی پی ای آلمان، این شرکت هواپیمایی اعلام کرد که پروازها به دبی و تل آویو تا 31 مه (10 خرداد) به حالت تعلیق درآمده است، در حالی که پروازهای مسافربری لوفت هانزا کارگو و یورو وینگز به تل آویو در حال حاضر تا 30 آوریل متوقف شده اند.