| کد خبر: 87959 |

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی:

◄ حمایت از بخش خصوصی برای توسعه گردشگری دریایی

تین‌نیوز| عضو هیئت عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی از حمایت سازمان بنادر و دریانوردی از بخش خصوصی به منظور توسعه ناوگان و امکانات گردشگری دریایی خبر داد.
 
به گزارش تین‌نیوز یکی از ظرفیت‌های بالقوه در گردشگری ایران، دریا و ساحل است که هم ابعاد گسترده‌ای برای سرمایه‌گذاری دارد و هم از جذابیت بالایی توریستی برخوردار است امروزه در اغلب کشورهای دنیا توجه به تورهای دریای، حمل نقل دریایی،  ورزش‌ها و تفریحات آبی، غواصی و سایر سرگرمی‌های مرتبط با ساحل و فراساحل در صدر برنامه‌های گردشگری قرار دارد در کشور ما هم چند سالی است که به این موضوع پرداخته شده، هرچند نیازمند توجه جدی است.
 
بر اساس اعلام روابط‌عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد با اشاره به بحث گردشگری دریایی، گفت: یکی از سیاست‌های مهم ما در زمینه رونق گردشگری دریایی، ایجاد انگیزه و حمایت از بخش خصوصی برای توسعه ناوگان و امکانات گردشگری دریایی است.
 
 وی با اشاره به اینکه بنادر استان خوزستان بویژه بنادر خرمشهر و آبادان جزو اولویت‌های مهم در این خصوص به شمار می‌آیند، افزود: با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در خصوص ارتقای کمیت و کیفیت گردشگری در این منطقه وجود دارد به دنبال طراحی و ساخت شناورهای مناسب و ایمن برای گردشگری دریایی در حوزه‌های مختلف از جمله رودخانه های اروند و کارون هستیم.
 
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با مکانیزم‌های حمایتی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی اعم از شرکت‌های تعاونی و اشخاص حقیقی و بهره‌گیری از توان کارگاه‌های داخلی شناورسازی، گردشگری دریایی را رونق دهیم.
 
محمد راستاد با اشاره به وضعیت اروند‌رود، گفت: تاکنون مجموعه‌ای از تمام ضرورت‌ها و اقدامات برای فعالیت مناسب دریانوردی ایمن در اروند‌رود مهیا شده است.
 
وی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی و اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر در زمینه ساماندهی آبراه بین‌المللی اروند و تامین ایمنی دریانوردی اقدامات بسیار گسترده و قابل توجهی انجام داده‌اند.
 
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه ضمن اشاره به انعقاد قرارداد شناورسازی ٣٩ فروند مغروقه از آبراه اروند افزود: این قرارداد گام بسیار بزرگی در راستای پاکسازی آبراه بین‌المللی اروند به شمار می‌رود.
 
راستاد تصریح کرد: همچنین در راستای تأمین ایمنی دریانوردی می‌توان به استقرار علائم کمک ناوبری مورد نیاز برای تردد ایمن کشتی‌ها و انواع شناورها در آبراه اروند اشاره کرد که بطور مستمر سرویس و نگهداری آنها انجام می‌شود.
 
وی ادامه داد: علاوه بر آن تمام امکانات لازم برای جستجو و نجات دریایی، مخابرات و ارتباطات دریایی، پیشگیری و مقابله با آلودگی محیط زیست دریایی در بنادر خرمشهر، آبادان و اروند کنار فراهم شده است.
 
عضو هیئت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تاکنون عمده لایروبی‌هایی که در اروند‌رود انجام شده مربوط به نگهداری برای پوشش تردد به بنادر و پای اسکله ها بوده است، افزود: انجام لایروبی اساسی مورد نیاز در اروند‌رود مستلزم نهایی شدن توافقات با طرف عراقی است که در این خصوص مذاکراتی از سوی مقامات مربوطه بویژه وزارت امور خارجه صورت گرفته است.
 
راستاد ابراز امیدواری کرد با به سرانجام رسیدن مذاکرات و توافقاتی که در این خصوص حاصل می‌شود لایروبی کامل در اروندرود صورت گیرد و شرایط  ورود کشتی‌های بزرگتر به بندر خرمشهر فراهم شود.
 
به گفته وی در حال حاضر یک فروند شناور ناجی در بندرخرمشهر مستقر است و به زودی یک فروند شناور ناجی دیگر نیز در بندر اروندکنار مستقر خواهد شد که این امر افزایش توان عملیاتی در زمینه جستجو و نجات دریایی را به همراه خواهد داشت.
 
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم به زودی در زمینه نوسازی و ارتقای کیفیت ناوگان جستجو و نجات دریایی اقدامات خوبی انجام بدهیم.
 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • شاد 0 0

    گردشگری دریایی را اول تعریف کنید شامل چه مولفه ها و مصادیقی است؟