| کد خبر: 137974 |

◄ موفقیت رجا در رشد صنعت گردشگری در حمل‌ونقل ریلی

برقراری خطوط قطارهای گردشگری تهران-شمال،‌ برقراری سامانه تلفنی1539، افتتاح ایستگاه همدان در مسیر همدان-مشهد و راه‌اندازی سامانه اطلاع‌رسانی "سفر ارزان" بر روی سامانه اطلاع‌رسانی تلگرام از جمله اقدامات موفق رجا در جهت بهبود شرایط سفر برای مردم است.

تین نیوز

برقراری خطوط قطارهای گردشگری تهران-شمال،‌ برقراری سامانه تلفنی1539، افتتاح ایستگاه همدان در مسیر همدان-مشهد و راه‌اندازی سامانه اطلاع‌رسانی "سفر ارزان" بر روی سامانه اطلاع‌رسانی تلگرام از جمله اقدامات موفق رجا در جهت بهبود شرایط سفر برای مردم است.

چند سالی است که دستیابی به توسعه همه‌جانبه به صورتی که رشد و پیشرفت هر قسمت در جهت ایجاد هم‌افزایی با سایر حوزه‌ها باشد، به دغدغه مهم اجتماعی و اقتصادی کارشناسان و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده است.

رشد یک سیستم در گرو رشد متوازن همه بخش‌هایش است. در این میان، توجه به گردشگری و حمل‌ونقل به‌عنوان شاخصه‌های جامعه مدرن و معیار وجود یا عدم وجود امنیت اجتماعی و اقتصادی در هر کشور، بیشتر از قبل شده است. از طرفی دیگر کارکرد اقتصادی (به‌ویژه اقتصاد حمل‌ونقل و هتلداری)، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی صنعت گردشگری موجب شده تا دولت‌ها به این صنعت توجه جدی نشان دهند.

گردشگری به‌عنوان یک دانش میان‌رشته‌ای، بخش‌هایی همچون حمل‌ونقل و خدمات مسافری و هتلداری را در خود جای داده است. با این تعریف، بر آن شدیم تا در هفته تأمین اجتماعی و در رابطه با میزان رشد گردشگری کشور که بخش وسیعی از آن منوط به توسعه و به‌روز شدن شبکه حمل‌ونقلی و مسافری است، گفت‌وگوی مفصلی را با مدیرعامل بزرگ‌ترین هلدینگ گردشگری کشور، با نامِ هلدینگ گردشگری سازمان تأمین اجتماعی (هگتا) ترتیب دهیم که شرح مبسوط آن را در روزهای آتی به سمع و نظرتان خواهیم رساند.

صنعت حمل‌ونقل ریلی به‌عنوان ایمن‌ترین نوع سفر، همیشه مورد کم‌توجهی بوده و بر همین اساس هم بود که شورای عالی اداری د در سال ۷۶ فعالیت‌های مسافری را تحت نام شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا از راه‌آهن جدا کرد.

رجا هم‌اکنون و بر اساس مصوبه هیات وزیران تحت مالکیت سازمان تأمین اجتماعی است. این شرکت در حال نوسازی ناوگان  خود است و حدود 53 ناوگان را تا پیش از پایان سال 95 در محورهای تهران-تبریز، تهران-مشهد و تهران بندرعباس روی خط سیر قرار داده بوده است. رجا، بیستم تیرماه 96 نیز و در دومین روز از هفته تأمین اجتماعی نیز ایستگاه همدان، در مسیر همدان-مشهد را به‌طور رسمی افتتاح کرد.

پیش از این، متوسط تولید ناوگان ریلی -بین سال 1354 تا 1394- حدود 20 واگن در سال بوده است درحالی‌که کشور بدون در نظر گرفتن زیان‌ده بودن بخش ریلی، به‌طور متوسط مستعد تولید 500 دستگاه ناوگان در سال بوده است. شرکت رجا با اقدامات اخیر خود موفق شده تا این نقص را جبران کند که برقراری خطوط قطارهای گردشگری تهران-شمال،‌ برقراری سامانه تلفنی 1539 که همه‌روزه آماده پاسخگویی به مراجعان خود است و راه‌اندازی سامانه اطلاع‌رسانی "سفر ارزان" بر روی سامانه اطلاع‌رسانی تلگرام از آن جمله است.

 

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.