| کد خبر: 64905 |

نظرها و خبرها◄ سازمان هواپیمایی و مشکلی به نام منفعت طلبی ایرلاین‌ها

تین نیوز | کارشناسان بخش هوانوردی خرید هواپیما را موضوعی بازرگانی می دانند که سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان بخش حاکمیتی فقط می‌تواند مشخصات فنی و استانداردهای هواپیماهایی که می‌توانند با توجه به شرایط جغرافیایی کشور پرواز ایمن داشته باشند را اعلام کند اما تصمیم گیری در خصوص خرید و انتخاب نوع هواپیما بر عهده ایرلاین است. 

1- نمی توان ورود هواپیماهای روسی را ممنوع کرد/ خرید هواپیما یک موضوع بازرگانی است نه حاکمیتی

تین نیوز |  چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۴
خلاصه مطلب: ... دبیر پیشین انجمن شرکت‌های هواپیمایی با تاکید بر اینکه خرید هواپیما، موضوع حاکمیتی نیست بلکه یک موضوع بازرگانی است، گفت: انتخاب هواپیما و نوع ناوگان به طرح کسب و کار و اهداف تجاری ایرلاین ها مربوط می شود. 
حمید غوابش با بیان اینکه خرید هواپیما موضوع حاکمیتی نیست بلکه یک موضوع بازرگانی است، اظهار کرد: سازمان هواپیمایی کشوری مشخصات فنی و استانداردهای هواپیماهایی که می‌توانند با توجه به شرایط جغرافیایی کشور پرواز ایمن داشته باشند را اعلام می کند، اما تصمیم گیری در خصوص خرید و انتخاب نوع هواپیما بر عهده ایرلاین است. 
وی با تاکید بر اینکه خرید هواپیما به طرح کسب و کار ایرلاین ها مربوط می شود گفت: ممکن است یک ایرلاین بخاطر صرفه اقتصادی و پایین بودن قیمت هواپیماهای نو روسی، تصمیم بگیرد هواپیماهای روسی را وارد ناوگان خود کند، و در مقابل برای ایرلاین دیگر که اهداف تجاری متفاوت دارد هواپیمای دیگری توجیه اقتصادی داشته باشد... 
مطلب کامل

نظر | جلوگیری از ورود هواپیماهای بی کیفت با وضع استاندادهای مناسب

نظر منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۴-۰۵-۲۸در مورد این مطلب:
اولاً این صحبت ها مربوط به دوران تحریم است وگرنه وقتی شما قدرت انتخاب داشته باشید دیگر این نوع خرید و فروش دلالی جواب نمی دهد.
ثانیاً می شود با وضع استاندادهای مناسب و اجباری از ورود این نوع هواپیماهای بی کیفیت که حتی سازندۀ آن هم اعتقادی به دست ساختۀ خو ندارد جلوگیری کرد.
ثالثاً سیستم شرکت مادر یعنی ایران ایر بر اساس بوئینگ و دست آخر ارباس پایه گذاری شده است و در صورت خرید این نوع هواپیما هزینۀ مضاعف به ایران ایر تحمیل می شود.
رابعاً مگر ما از یاد برده ایم روس ها حتی حاضر به دادن کتاب هواپیمای عقب افتادۀ توپولف و آموزش به شرکت های ایرانی خوداری می کردند؟
پس باید در نظر داشت در دوران لغو تحریم ها این شرکت های هواپیمایی هستند که بر اساس زیرساخت های موجود و نیروی انسانی خود اقدام به خرید خواهند کرد و این همه هیاهو فقط به نفع عده ای دلال است.

2- سازمان هواپيمايی كشوری و صنعت هوانوردی را به جايگاه اصلی خود باز می گردانيم

تین نیوز | سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴

خلاصه مطلب: ...رئیس سازمان هواپیمایی كشوری گفت: به پشتوانه منطق علمی، تخصصی و استفاده از اختیاراتی كه قانون برعهده ما قرار داده است؛ سازمان هواپیمایی كشوری و صنعت هوانوردی را به جایگاه اصلی خود باز می گردانیم.
علی عابدزاده در نخستین نشست خود با معاونان و مدیران سازمان اظهارداشت: در صنعت حمل و نقل هوایی بیش از 24 هزار میلیارد تومان سرمایه زیر ساختی وجود دارد اما به دلیل نبود برنامه ریزی و تعریف مناسب از فرایندها تاكنون تنها در حدود 30درصد از این سرمایه ها مورد بهره برداری قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه افزود: سازمان هواپیمایی كشوری باید از این فرصت ها و فضاهای موجود استفاده كرده و با منطق علمی به جلو حركت كند و دانش را سرلوحه فعالیت ها قرار دهد...
مطلب کامل

نظر | سازمان هواپیمایی و مشکلی به نام منفعت طلبی ایرلاین‌ها
نظر منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۴-۰۵-۲۸در مورد این مطلب:
توصیه می کنم:
1- بخش عملیات به خصوص ATC را از بدنه شرکت فرودگاه ها به سازمان انتقال بدهند.
2- بخش الکترونیک و مخابرات را با حفظ نیروی فعلی به پیمانکار لایق واگذار نمایند.
3- در سازمان جناح بندی و منفعت طلبی بر اساس حفظ منافع شرکت های هواپیمایی خاص کاملا مشهود است که نیاز به اصلاح دارد.

3- وارسی پروازی دستگاه‌های کمک ناوبری فرودگاه اردبیل

تین نیوز | دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴

خلاصه مطلب: ...دستگاه‌های کمک‌ناوبری فرودگاه اردبیل مورد وارسی پروازی دوره‌‌یی (فلایت چک) قرار گرفت. 
بر اساس استانداردهای بین‌المللی ایکائو "سند شماره 8071" لازم است دستگاه‌های ناوبری فرودگاه‌ها به صورت دوره‌یی که معمولاً دو، سه تا شش ماهه و یک ساله می‌باشد مورد تست فلایت چک پروازی قرار بگیرند. 
بر این اساس با همکاری اداره الکترونیک فرودگاه اردبیل و اداره‌کل ارتباطات و ناوبری شرکت فرودگاه‌های کشور فلایت چک دستگاه‌های کمک‌ ناوبری انجام و سیستم‌های ILS/DME و VOR/DME مورد تأیید قرارگرفت و برای یک دوره کاری دیگر عملیاتی اعلام شد...
مطلب کامل

نظر | وارسی پروازی دستگاه‌های کمک ناوبری فرودگاه اردبیل با کدام هواپیما؟
نظر منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۴-۰۵-۲۷در مورد این مطلب:
با کدام هواپیما تجهیز شده به سیستم FIS این وارسی انجام شده است ؟
بعد از تیم پاکستانی شاید هم خلبانان چند ملیتی در هواپیمای پاکستانی و تیم مغولستان کدام کشور و کدام هواپیما عهده دار این امر بود؟

4- به‌دنبال آزادسازی نرخ بلیت هواپیما هستم

تین نیوز | سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴
خلاصه مطلب: ...رئیس سازمان هواپیمایی با بیان اینکه آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در برنامه 5 ساله پنجم دنبال خواهد شد، گفت: از موافقان آزادسازی نرخ بلیت هواپیما هستم.  به‌دنبال آزادسازی نرخ بلیت هواپیما هستم

 علی عابدزاده با تاکید بر اینکه آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در برنامه 5 ساله پنجم توسعه دنبال خواهد شد اظهار کرد: هرچند هنوز نمی‌توان تاریخ دقیقی برای اجرای این قانون مشخص کرد اما تمام سعی من این است این قانون در برنامه پنجم توسعه به صورت کامل اجرا برسد.
 طبق ماده 61 قانون برنامه پنج ساله توسعه دولت مکلف بود از ابتدای سال سوم برنامه یعنی سال 92 اقدام به آزادسازی نرخ بلیت هواپیما در مسیرهای داخلی کند. حال از زمان اجرای این قانون 2 سال گذشته است...
مطلب کامل

نظر | در شرايط فعلی آزاد سازی نرخ بلیت هواپیما يعنی افزايش هزينه مصرف كننده است
نظر منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۴-۰۵-۲۷ در مورد این مطلب:
شايسته است اول فضا و زمينه آزاد سازی كه تعادل نسبی بين عرضه و تقاضاست فراهم شود بعد آزاد سازی انجام شود. الان عرضه به دليل ناوگان محدود است و فراتر از تقاضا لذا در اين شرايط آزاد سازی يعنی افزايش هزينه مصرف كننده چون مشتری به دليل محدود بودن عرضه ناگزير از تبعيت از عرضه كنندگان خواهد بود.

 

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.